Închide meniul

Mircea Rednic, ”săgeți” de la Constanța către spaniolii lui Dinamo: ”Nu au nicio treabă!”. Ce a spus despre meciul cu Chindia

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 decembrie 2020, 5:56

Mircea Rednic, ”săgeți” de la Constanța către spaniolii lui Dinamo: ”Nu au nicio treabă!”. Ce a spus despre meciul cu Chindia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic i-a atacat pe spaniolii lui Dinamo după primul meci pe banca Viitorului

Antrenorul care a adus ultimul titlu la Dinamo, acum 13 ani, a explicat și de ce a ales să nu meargă din nou pe banca tehnică a ”câinilor”:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu am ajutat pe Dinamo, îmi pare foarte rău pentru suporteri, doar pentru ei, nu pentru cei care au fost acolo, nici pentru cei care au fost înaintea spaniolilor și nici pentru spaniolii care au demonstrat că nu au nicio treabă”, a precizat ”Puriul” după meciul dintre Viitorul și Chindia Târgoviște.

Mircea Rednic a intrat ”la rupere” după debutul la Viitorul. Terenul, Valentin Cojocaru și Ruben de la Barrera au fost țintele "Puriului"

Mircea Rednic a debutat cu un egal pe banca celor de la Viitorul și a lansat săgeți în toate direcțiile după rezultatul nemulțumitor.

Pe Rednic l-au nemulțumit terenul de joc, prestația lui Valentin Cojocaru, dar și unele lucruri rămase moștenire de la Ruben de la Barrera.

”S-a jucat foarte bine în prima repriză. Am reușit să înscriem, am fost aproape de golul doi, apoi a venit acea fază în care portarul nostru a ezitat, a luat roșu, iar jocul s-a dezechilibrat. Puteam să facem 2-0, puteam să și pierdem, dar trebuie să fim mulțumiți și cu acest punct. A fost un teren foarte rău. La experiența lui, putea să evite acel fault. Preferam să-l lase pe jucător să treacă, să luăm gol, și să jucăm 11 la 11.

Reclamă

Când vezi repriza a doua, îți pui ceva întrebări legate de pregătirea fizică a jucătorilor. E de muncă”, a răbufnit Mircea Rednic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și