Închide meniul

Mircea Sandu, genial despre Marica: „Îi stă bine cu prosopul! Ha, ha, ha! Du-te, bă, la bătaie!” Sfat pentru fostul internaţional

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 18:13

Mircea Sandu, genial despre Marica: „Îi stă bine cu prosopul! Ha, ha, ha! Du-te, bă, la bătaie! Sfat pentru fostul internaţional

Mircea Sandu, genial despre Ciprian Marica

Mircea Sandu crede ca Ciprian Marica poate candida la şefia FRF | Hepta

  • Mircea Sandu, genial despre Marica
  • Unde îl vede pe fostul atacant al naţionalei

Mircea Sandu, genial despre Marica. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de fotbal îi transmite lui Ciprian Marica să candideze împotriva lui Răzvan Burleanu la următoarele alegeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Sandu crede că Marica este unul din oamenii de fotbal care ar putea să conducă fotbalul românesc. Mircea Sandu a făcut aluzie şi la scandlaul amoros în care a fost implicat Ciprian Marica.

În spaţiul public a apărut o filmare cu Ciprian Marica în prosop într-un hotel din Cluj. Marica a fost surprins de soţul femeii cu care era în cameră.

Reclamă

Mircea Sandu, genial despre Marica

„Uite, Marica! Bă Marica, de ce nu candidezi, mă?! Du-te, bă, la bătaie! Sau ți se interzice? Uite, fac acum un pariu. Marica la primele alegeri candidează. E un om realizat, inteligent, are experiență sportivă cât cuprinde. Are 40 de ani, de ce să nu candideze? E un om de afaceri.

Acum mi-a venit în minte numele lui. El vine din fotbal. Îi stau bine afacerile, stă bine cu prosopul! Ha, ha, ha! Nu e ceva rău. E ceva rău că a făcut o trădare în familie. Nu imoral, e un pic infantil. El putea să facă și să nu știe nici vântul, nici pământul. Dar el nu e infantil. Îl mai văd pe Ilie Dumitrescu toată ziua-bună ziua pe la televizor. Foarte bine că învață lumea. Dar mai departe? Stelică e un om extraordinar, excepțional. Când spune ceva o face calculat și corect. Păi, bă oameni buni, de ce nu vreți să conduceți fotbalul? Să vă faceți o altă carte de vizită, alta decât cea de fotbalist”, a spus Mircea Sandu la gsp.ro.

Reclamă

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi: „Eu si cu prim-ministrul l-am ajutat să ia hotelul! I-am dat 300.000 de euro!”

Mircea Sandu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Gică Hagi. Fostul preşedinte al FRF a spus că a rămas în relaţii bune cu Hagi şi după ce acesta a plecat de la naţionala României. Hagi avea să plece din funcţia de selecţioner al României după ce a pierdut barajul cu Slovenia de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Nu, nu, nu (n.r. – nu au rămas certaţi). Păi, să nu uităm că eu l-am ajutat după aia pe Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul pe care îl are la Mamaia. 

Da, da. Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat„, a spus Mircea Sandu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”
Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1
Liga 1 • 19 mart., 17:25
„E momentul să plece!” Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!”