Închide meniul

Mirel Rădoi a anunţat cui îşi doreşte să dedice o victorie cu Irlanda de Nord. Motivaţie suplimentară pentru "tricolori"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2020, 17:48

Mirel Rădoi a anunţat cui îşi doreşte să dedice o victorie cu Irlanda de Nord. Motivaţie suplimentară pentru "tricolori"

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi şi Răzvan Marin, declaraţii emoţionante

Mirel Rădoi şi fotbaliştii săi îşi doresc cu orice preţ victoria. Ar fi o revanşă pentru remiza din tur, când Whyte a făcut 1-1 în minutul 86. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, marcat de drama din spitalul din Piatra Neamţ

Rădoi vrea să câştige şi pentru a putea dedica succesul celor 10 persoane care au murit în urma incendiului din secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

"Ne dorim să câştigăm pentru toată ţara, cu atât mai mult pentru cei implicaţi în acea nenorocire. Asta înseamnă o dramă pentru noi în viaţă, nu neapărat o înfrângere cu un adversar", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

"Ne pare tuturor rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Încercăm să câştigăm pentru acele victime şi pentru toţi românii", a spus şi Răzvan Marin.

Jucătorii României au decis să vină şi în ajutorul familiilor celor care şi-au pierdut viaţa. Au disputat o partidă amicală, iar tricourile vor fi scoase la licitaţie. Banii strânşi vor fi donaţi.

Reclamă

Mirel Rădoi: ”În tur, am pierdut nemeritat două puncte”

"Ne gândim la importanţa meciului şi ne gândim că putem termina pe locul 2 în grupă, dacă Austria va câştiga. Ne gândim şi la calificările pentru Cupa Mondială. Depindem şi de alte rezultate, nu suntem numai la mâna noastră.

În momentul de faţă, cred că acolo se va ajunge. Dacă acele puncte (n.r. punctele din meciul anulat cu Norvegia) nu ni se vor da şi vom pierde cu Irlanda, am termina pe ultimul loc. Nu ne dorim să ajungem în această situaţie.

Am pierdut 2 puncte nemeritat în tur şi ne dorim revanşa. Dat fiind faptul că se va juca cu 1000 de fani în tribună, sunt sigur că Irlanda de Nord va dori să câştige ultimul meci de acasă”, a concluzionat Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Irlanda de Nord şi România va fi miercuri seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Irlanda de Nord - România, miercuri, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • "Tricolorii" îşi doresc cu orice preţ să câştige la Belfast

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și