Închide meniul
Foto

Mirel Rădoi, prezent la amicalul Steaua – Academica Clinceni 1-2. Bolidul de 400.000 de euro pe care l-a parcat lângă noua „bijuterie” din Ghencea

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2021, 12:59

Mirel Rădoi, prezent la amicalul Steaua - Academica Clinceni

AS.ro

Mirel Rădoi, prezent la amicalul Steaua - Academica Clinceni

  • Mirel Rădoi a plătit o avere pe maşini de lux
  • Steaua – Academica Clinceni 1-2

Fostul mijlocaş al Stelei a stat în tribună alături de managerul celor de la CSA, George Ogăraru. La stadion a venit la volanul unuia dintre bolizii de lux pe care îi are în colecţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, prezent la amicalul Steaua – Academica Clinceni

Rădoi s-a afişat cu maşina pe care a plătit peste 400.000 de euro. Este vorba de un Lamborghini Urus Mansory, care are 641 de cai putere şi care are nevoie de 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Mirel Rădoi, prezent la amicalul Steaua - Academica Clinceni
AS.ro

Mirel Rădoi, împătimit al mașinilor de sute de mii de euro

Mirel Rădoi îl concurează pe naşul său, Gigi Becali. Selecţionerul României conduce şi o limuzină de lux, de 600.000 de euro.

Reclamă

Mirel Rădoi a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii sale de lux, Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume. Este primul SUV din istoria firmei şi poate atinge o viteză de 250 de km/h. Soția lui Mirel Rădoi conduce un bolid de lux, de 300.000 de euro.

Rădoi a cheltuit o avere şi pe un ceas de lux de 200.000 de euro, marca Richard Mille. 15 milioane de euro a câştigat Mirel în cariera sa de jucător. Selecţionerul a recunoscut că a cheltuit aproximativ 6 milioane de euro pe maşini şi ceasuri.

Reclamă

Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă„, a spus Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB