Închide meniul

Mirel Rădoi, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl scoate din poartă pe Andrei Vlad: "Anumite greșeli apar și din cauza vârstei!" Ce i-a transmis selecţionerul tânărului portar: "E clar!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2021, 9:55

Mirel Rădoi, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl scoate din poartă pe Andrei Vlad: "Anumite greșeli apar și din cauza vârstei!" Ce i-a transmis selecţionerul tânărului portar: "E clar!"

Andrei Vlad a pierdut prima echipă la FCSB la ordinul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali a anunţat că îl scoate din poartă pe Andrei Vlad
  • Cum a reacţionat selecţionerul Mirel Rădoi

Patronul FCSB s-a săturat de gafele lui Andrei Vlad şi a decis să îl tragă pe linie moartă. Cătălin Straton va fi titular în poarta clubului roş-albastru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre decizia lui Gigi Becali, Mirel Rădoi a preferat să evite subiectul. Totuşi, selecţionerul a avut cuvinte de laudă la adresa tânărului portar şi i-a transmis că are şanse mari să facă parte fie din lotul preolimpic, fie din cel de la echipa mare.

"Nu ar fi frumos să comentez ceea ce se întâmplă la echipele de club. Nu știu dacă va mai apăra în partidele rămase, medicul echipei naționale ține legătura cu cel de la FCSB.

Reclamă

Este un jucător interesant, are un joc de picior foarte bun, probabil anumite greșeli apar și din cauza vârstei, este în vederile noastre pentru echipa mare. E clar că va fi la unul dintre loturi, ori preolimpic ori la echipa mare, rămâne de văzut cât de des va apărea în echipă", a spus Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

Cotat la 850.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, tânărul portar a bifat 37 de apariţii pentru FCSB în actualul sezon, în toate competiţiile.

Reclamă

EXCLUSIV | Gigi Becali, enervat de Andrei Vlad: "Nu o să mai apere, nu are încă bărbăţie"

Gigi Becali a anunţat că Andrei Vlad nu va mai apăra poarta lui FCSB în finalul acestui sezon. Cătălin Straton va fi titular, între buturile roş-albaştrilor, în confruntările cu Sepsi, Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

"El vrea, dar atât a putut. De acolo, din doi metri… păi tu ai timp să prinzi, să te distrezi, să şi jonglezi cu mingea. Ieşi pe centrare, păi ce facem? Îl laşi pe ăla să dea cu capul din doi metri, de lângă tine?

Nu o să mai apere, o să apere Straton! Nu e încă de meciuri de astea, nu are încă tăria aia. Are 22 de ani. Nu are încă bărbăţia… portarii sunt prea cruzi la vârsta asta. I-am dat încredere, aţi văzut. Nu am ţinut cont când a greşit, a luat golul lui Nistor. Acolo trebuia să prindă mingea…a pus antebraţul, nici nu ştiu ce a vrut să facă acolo. Săracul are aşa mari emoţii că vede mingea în alte locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Sau acolo, că era de vină nisipul. Şi ce dacă a sărit mingea, te duci după ea şi o prinzi. Nu avea mare viteză. El e portar mare, e valoros, numai că meciurile astea nu sunt de el", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”