Închide meniul

Mirel Rădoi schimbă echipa și pe teren și în vestiar! Ce spune despre jocul cu Austria, Ianis Hagi și liderii echipei naționale

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 septembrie 2020, 18:06

Mirel Rădoi schimbă echipa și pe teren și în vestiar! Ce spune despre jocul cu Austria, Ianis Hagi și liderii echipei naționale

frf.ro

Mirel Rădoi în timpul unei conferințe de presă

Tehnicianul a declarat că echipa de start nu va fi aceeași ca cea din meciul cu Irlanda de Nord, terminat la egalitate 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, el a vorbit și despre evoluția lui Ianis Hagi, momentul de tranziție prin care trece vestiarul naționalei României și cum vede meciul cu Austria.

Mirel Rădoi, schimbări la nivelul primei echipe

Rădoi a precizat că se așteaptă la un meci mult mai intens decât cel cu britanicii, astfel că echipa trebuie să fie pregătită din punct de vedere fizic. 

”Vom avea câteva schimbări pentru a evita problemele. La fel cum bine știam că Irlanda de Nord marchează foarte multe goluri în ultimele 15 minute, așa Austria marchează goluri în începuturile de repriză și chiar și pe final. Putem fi în dificultate, dacă nu aducem jucători cu prospețime”, a declarat selecționerul.

Mirel Rădoi are încredere în Ianis Hagi

”Probabil că cea mai mare problemă este la nivel de dueluri, unde niciodată nu a excelat. El are alte calități, dezechilibrează apărările adverse, are pasă filtrantă, ambele picioare cu care poate finaliza. (…)

Reclamă

E conștient că nu a avut o partidă foarte reușită, dar știu că vor veni momente când echipa națională va câștiga puncte prin prisma evoluțiilor lui”, a precizat Rădoi.

Mirel Rădoi despre tranziția din vestiarul României

”Mă gândesc să creez un grup unit în care câțiva dintre ei să se impună. Există un grup de 3-4 jucători care discută în momentele dificile, chiar în timpul jocului și îmi doresc să fie cât mai mulți. 

Ne aflăm la un schimb de generații și oricând Chiricheș, Tătărușanu, Dragoș Grigore pot pleca și trebuie să îi obișnuim și pe cei tineri să aibă personalitate și curajul de a vorbi în timpul meciului în momente dificile și chiar în vestiar”, a mărturisit fostul antrenor al selecționatei U21.

Reclamă 4 / 0/3

Cum vede Mirel Rădoi meciul cu Austria

Mirel Rădoi consideră că Austria este favorita grupei și că va oferi un ritm de joc foarte ridicat, pe care ”tricolorii” vor trebui să îl mențină pentru a putea să câștige.

”Am văzut foarte multe partide zilele astea și vă spun sincer că nicio echipă nu a putut meține ritmul pe care l-a avut Austria cu Norvegia. Vom întâmpina dificultăți mâine seară dacă nu știm la ce să ne așteptăm”

”Ca nivel al intensității, putem avea o problemă cu Austria. Au jucători din campionate unde joacă mult cu mingea la nivelul gazonului. 

Trebuie să fim pregătiți, agresivi și să avem reacție imediat după pierderea mingii. Mi-e greu să cred că vom întâlni o echipă a Austriei care să refuze jocul. Ei sunt obișnuiți să aibă reacție după pierderea mingii, le place să aibă posesia. Nu văd jucători ca Sabitzer care să alerge după minge, e un jucător căruia îi place să atace spațiile și să intre în combinații”, a concluzionat Rădoi.

România – Austria se joacă luni, 7 septembrie, de la ora 21:45, în format LiveText pe antenasport.ro

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și