Închide meniul

Mirel Rădoi şi-a făcut autocritica. "Cu Germania aveam posesia dacă mai era şi a doua minge". Ce rezultat îşi doreşte cu Armenia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2021, 14:19

Mirel Rădoi şi-a făcut autocritica. "Cu Germania aveam posesia dacă mai era şi a doua minge". Ce rezultat îşi doreşte cu Armenia

DPA Images / Stefan Constantin via Hepta

Mirel Rădoi a anunţat ce rezultat îşi doreşte la Erevan

Rădoi a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor săi şi a ţinut să asigure că rămâne fidel abordării tactice cu care i-a învăţat pe fani. Antrenorul de 40 de ani a transmis că se aşteaptă ca reprezentativa României să impună ritmul la Erevan, chiar dacă gazdele sunt neînvinse în Grupa J.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Armenia este o echipă care nu prea îi convine României"

"Am avut deja o şedinţă ieri, cu lucrurile pozitive şi negative de la meciul cu Germania, dar nu cred că o să fie foarte multe lucruri care se vor asemăna. Noi nu încercăm să comparăm echipele. E clar că ne dorim să avem posesia, dar asta trebuie să o facem şi dacă ne permite adversarul. Germania nu ne-a permis… decât dacă mai aveam şi a doua minge. Probabil, mâine seară o să avem o posesie mult mai mare decât Armenia. În ultima partidă, contra Islanda, Armenia i-a lăsat posesia şi ea a fost cu ocaziile şi golurile.

Antrenorul lor a început să antreneze când eu m-am născut, în 1981. E clar că de aici au un avantaj. După aceea, mergând mai departe, ei încearcă să aibă o posesie, dar cum simt că se face pressing încearcă să joace direct pe cei doi atacanţi. E o echipă destul de compactă, agresivă. Din păcate, aş spune, Armenia este o echipă care nu prea îi convine României în ultimii ani. Mă uitam aseară în avion, este o echipă cu o medie între 28-29 de ani, este o echipă cu experienţă. Este o echipă mult mai agresivă când nu îl are pe Mkhitaryan în teren", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Jucătorii lui Rădoi au anunţat deja că importantă este victoria în Armenia, indiferent de rezultat. Selecţionerul României ar fi mulţumit cu rezultatul înregistrat în prima etapă din grupă, cu Macedonia de Nord.

"Cred că şi Nicuşor Bancu a spus foarte bine, mă interesează să dăm cu un gol mai mult decât adversarul. Deci, în momentul de faţă, dacă ar fi un 3-2, eu sunt mulţumit", a precizat Rădoi.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și