Închide meniul

Mirel Rădoi, trei mutări la pauză! Selecționerul a schimbat toată linia de atac

Gal Dorin Publicat: 8 octombrie 2020, 20:07

Mirel Rădoi, trei mutări la pauză! Selecționerul a schimbat toată linia de atac

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a luat decizii radicale după primele 45 de minute

  • România a fost dominată în prima repriză cu Islanda
  • Mirel Rădoi a mutat la pauză

Acest lucru l-a convins pe selecționerul Mirel Rădoi de nevoia pentru o schimbare a strategiei. El i-a scos din teren pe Deac, Alibec și Mitriță și i-a introdus pe Iancu, Pușcaș și Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, scoasă din joc în prima repriză a meciului cu Islanda

Tricolorii nu au avut deloc o partidă ușoară în prima repriză a meciului cu nordicii. Tacticile gândite de Mirel Rădoi au eșuat în fața poziționării impecabile a islandezilor, care nu au lăsat niciun spațiu pentru pasele jucătorilor români.

Sigurdsson, jucătorul de aproape 50 de milioane de euro al lui Everton, a profitat de erorile de poziționare ale fundașilor români și a înscris de două ori. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile