Închide meniul

Mirko Pigliacelli anunţă hegemonia Universităţii Craiova. "Avem cei mai buni jucători din România". Mesaj războinic pentru rivale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2021, 9:59

Mirko Pigliacelli anunţă hegemonia Universităţii Craiova. "Avem cei mai buni jucători din România". Mesaj războinic pentru rivale

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirko Pigliacelli, convins că Universitatea Craiova poate deveni campioana României

Mirko Pigliacelli asigură că lotul oltenilor este cel mai bun din campionatul României şi că avansul de 7 puncte al lui FCSB şi CFR Cluj poate fi oricând spulberat. Portarul italian le-a transmis un mesaj categoric rivalelor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirko Pigliacelli: "La Craiova sunt cei mai buni jucători din România"

"Eu cred că avem şansă, oricum suntem acolo. Avem meciuri cu ei şi la sfârşitului sezonului regulat şi în play-off. Cred că putem lua puncte, trebuie să avem încredere în noi.

Cred că e un moment foarte bun pentru mine și pentru echipă. Repet, jucăm împreună și până acum am luat puține goluri în tot sezonul. Chestia asta mă bucură mult, dar ce mă interesează pe mine sunt punctele. Putem să luăm și 50 de goluri în fiecare an, dar e foarte bine dacă o să câștigăm.

Avem un lot de valoare și trebuie să încercăm, nu e vorba de scuze sau nu. Avem o oportunitate foarte mare în Cupă, dar cred că și în campionat avem la fel. Nu am încredere doar într-un fundaș, ci am încredere în toată echipă. Cred că cine face parte din lotul Craiovei e cel mai bun jucător din România", a declarat Mirko Pigliacelli la conferinţa de presă.

Reclamă

La începutul lunii viitoare, Universitatea Craiova are meciuri care pot avea o importanţă uriaşă în lupta pentru primul loc în Liga 1. În decurs de o săptămână, alb-albaştrii îşi vor încerca forţele atât cu FCSB, cât şi cu CFR Cluj.

Sezonul trecut, oltenii au ratat in extremis trofeul. Au fost învinşi, chiar în Bănie, de echipa antrenată atunci de Dan Petrescu. Au condus cu 1-0 şi, dacă ar fi reuşit să ţină de scor, ar fi devenit campioni.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și