Închide meniul

„Dacă vine Şumudică, va pleca MM Stoica!” Vasile Miriuţă anunţă schimbări majore la FCSB: „Becali decide totul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 9:31

„Dacă vine Şumudică, va pleca MM Stoica! Vasile Miriuţă anunţă schimbări majore la FCSB: „Becali decide totul!

Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica apel disperat pentru fani/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

„Cred că Mihai Stoica va pleca de la FCSB dacă Marius Şumudică va veni antrenor!” Afirmaţia îi aparţine lui Vasile Miriuţă, fost antrenor la CFR Cluj şi Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Marius Şumudică s-a înţeles cu Gigi Becali pentru a veni antrenor la FCSB l-a luat prin surprindere pe Vasile Miriuţă. Acesta crede că Mihai Stoica va pleca de la echipă, deşi patronul FCSB a spus că managerul general îl acceptă pe antrenor. În trecut, cei doi au fost protagoniştii unor mai multe schimburi de replici. În ultima perioadă, atât Marius Şumudică dar şi Mihai Stoica au lăsat să se înţeleagă că relaţia lor este una normală.

Vasile Miriuţă: „Cred că MM Stoica va pleca”

Vasile Miriuţă crede că MM Stoica va pleca de la FCSB doar după ce va discuta cu Gigi Becali.

E o mare surpriză pentru mine, mai ales că ştim foarte bine ce a declarat Şumudică în multe rânduri despre clubul FCSB. Dar vedem cu toţii că în fotbal nu se ştie niciodată ce şi cum. Într-adevăr, este o bombă!

Cred că, dacă vine Şumudică, va pleca MM Stoica. Gigi Becali va lua decizia finală, el taie şi spânzură acolo. Probabil vor avea o discuţie în trei.

Reclamă

Nu mai înţelegi nimic la FCSB. Nu-l văd pe Marius Şumudică lucrând cu tineri. Dacă Gigi Becali va aduce 4-5 jucători cu experienţă… probabil au discutat despre câteva luni. De ce să mai rămână Toni Petrea la FCSB? Ştia unde se duce! A bifat în CV-ul lui: antrenor la FCSB, locul 2”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport.

Vasile Miriuţă: „Îi va fi greu lui Marius Şumudică la FCSB”

Vasile Miriuţă mai spune că lui Marius Şumudică îi va fi dificil să lucreze la FCSB, mai ales că a fost contestat şi de ultraşi. Chiar şi aşa, Miriuţă e convins că Şumudică va semna contractul propus de Gigi Becali.

Nu cred că Marius Şumudică nu va accepta, mai ales că stă de o perioadă şi îşi doreşte să antreneze. Vom vedea reacţia fanilor, au început deja. Cred că îi va fi foarte greu lui Şumudică la FCSB, mai ales dacă vor începe aceste mini-războaie cu suporterii. Îi va fi imposibil să lucreze acolo„, a mai spus Vasile Miriuţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și