Închide meniul

Moment impresionant! Cum a reacţionat Erdogan când s-a întâlnit cu Gică Hagi: "Nu a mai băgat pe nimeni în seamă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 16:13

Moment impresionant! Cum a reacţionat Erdogan când s-a întâlnit cu Gică Hagi: "Nu a mai băgat pe nimeni în seamă"

profimediaimages

Gică Hagi, felicitat de Recep Erdogan

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat că i s-a cerut numărul de telefon al lui Gică Hagi din Turcia. Fostul mare fotbalist al României a împlinit 56 de ani, în urmă cu două zile. Ponta a povestit şi momentul în care Hagi şi Erdogan s-au întâlnit la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a reacţionat Recep Erdogan când s-a întâlnit cu Gică Hagi

"Eu am numărul lui Gică și sunt convins că a primit o mulțime de mesaje. Eu am primit o solicitare privind numărul lui tocmai de la Ankara. Mi-a zis "Dă-ne numărul lui Gică Hagi, că vrea să-l sune cel mai important". Erdogdan, da. Ultima oară, Erdogan a venit în România când eram eu premier. Cineva din stafful lui a zis să facem un prânz.

Eu am zis 'nu, mă ocup eu de prânz'. La prânz a apărut Gică Hagi. Ce, m-a mai băgat în seamă Erdogan pe mine sau pe ceilalți? Jos pălăria pentru Gică, vorbește turcă. A vorbit el cu Erdogan, nu știu ce. Erdogan e și el nebun după fotbal, a jucat și el. Hagi candidează în Turcia și câștigă fără probleme, la fel ca în România", a declarat Victor Ponta, la digisport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și