Închide meniul

Moment inedit! Cum a reacţionat Victor Piţurcă în faţa fostei iubite, Vica Blohina, şi alegerea neaşteptată făcută de fiul lor

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 16:39

Reclamă
Moment inedit! Cum a reacţionat Victor Piţurcă în faţa fostei iubite, Vica Blohina, şi alegerea neaşteptată făcută de fiul lor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Piţurcă

Fosta balerină, Vica Blochina, a spus că a avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a ignorat-o pe Vica Blochina

Ei s-au reîntâlnit însă recent, scrie playsport. Blochina este cea care îl duce pe micul Edan la casa tatălui său. Fostul selecţioner l-a întâmpinat personal pe cel mic într-una dintre zile. 

Piţurcă nu doar că nu a vorbit cu Blochina, dar a ignorat-o total. S-a făcut că nu o vede şi a intrat cu fiul său în casă. Mai mult, Edan a făcut-o alegere care a surprins-o pe mama lui. 

Acesta preferă să stea mai mult în casa tatălui său. Aici, ar fi fost primit cu braţele deschise şi de soţia fostului selecţioner. 

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jingnească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult, mai scrie sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și