Închide meniul

Moment magic marca Leo Messi! Pasa genială a argentinianului din care catalanii au deschis scorul cu Elche

Gal Dorin Publicat: 19 septembrie 2020, 18:50

Moment magic marca Leo Messi! Pasa genială a argentinianului din care catalanii au deschis scorul cu Elche

profimediaimages

Leo Messi în timpul unui meci din La Liga

  • Messi a vrut să plece de la Barcelona în această vară
  • El a înscris două goluri superbe în ultimul amical

După ce în ultimul amical a înscris două goluri fenomenale din afara careului – inclusiv unul cu piciorul ”mai slab” -, Balonul de Aur a lovit din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona joacă în Trofeul Gamper cu Elche, iar Messi a ”descoperit” încă din minutul doi o pasă superbă peste întreaga apărare adversă. Jordi Alba nu a trebuit decât să împingă mingea spre careu, iar Griezmann a înscris singur cu portarul.

Reclamă

Leo Messi, la un pas să plece de la Barcelona

Astfel, disputa verii, unde Leo Messi a vrut să plece din Catalunia, dar a fost blocat de clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, pare că a fost dată la o parte înainte debutului de sezon cu Villareal.

Totuș, argentinianul a acordat un interviu în care a vorbit despre experiența sa în timpul scandalului cu oficialii ”Los Cules” și cum nu ar fi putut niciodată să o dea în judecată pe Barcelona pentru a-și câștiga dreptul să plece liber de contract.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”