Închide meniul
Foto

Momente de panică în Franţa! Un jucător a leşinat pe teren. „Mi-a dat fiori! M-am gândit la ce s-a întâmplat cu Eriksen”

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 9:50

Momente de panică în Franţa! Un jucător a leşinat pe teren. „Mi-a dat fiori! M-am gândit la ce s-a întâmplat cu Eriksen”

Samuel Kanu a leşinat în timpul meciului dintre Marseille şi Bordeaux din Ligue 1

Profimedia

Mijlocaşul nigerian în vârstă de 23 de ani, Samuel Kalu, s-a prăbuşit din senin pe gazon. Fotbalistul oaspeţilor şi-a pierdut conştienţa în minutul 5, înaintea unei lovituri libere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente de panică în Franţa! Samuel Kalu a leşinat pe teren

Au urmat momente de panică. Fotbaliştii ambelor echipei au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor.

Kalu şi-a revenit şi a cerut să continue. El a fost însă înlocuit însă în minutul 14 al meciului terminat la egalitate, Olympique Marseille – Bordeaux 2-2.

Antrenorul său, Vladimir Petkovic, a explicat că nu a vrut să rişte nimic.

„Imediat m-am gândit la ce s-a întâmplat la Euro, cu Eriksen. A fost teribil, mi-a dat fiori. Medicii spun că a fost un disconfort, însă n-am vrut să riscăm și l-am înlocuit. Va fi supus oricum unor investigații amănunțite la spital”, a spus antrenorul născut în Bosnia, citat de thecherawchronicle.com.

Reclamă

Samuel Kalu a leşinat şi în 2019, înaintea unui meci de la Cupa Africii pe Naţiuni. Atunci a fost vorba despre o deshidratare severă.

Christian Eriksen: „În 4-5 luni, voi fi din nou pe teren”

Episodul prin care a trecut Kalu a adus aminte de clipele dramatice de la Euro 2020, când inima danezului Christian Eriksen s-a oprit.

Acesta a fost resuscitat şi este acum în siguranţă. În această lună, Erisken i-a anunţat pe colegii de la Inter când va reveni pe teren, în meciurile oficiale. Danezul care s-a prăbuşit pe teren, pe 12 iunie, în meciul cu Finlanda, susţine că va juca din nou la nivel înalt peste 4-5 luni.

Reclamă 4 / 0/3

„Totul a mers bine pentru mine de atunci. În 4-5 luni, voi fi din nou pe teren”, a fost mesajul danezului, conform Corriere dello Sport. Fostul jucător al lui Tottenham pare sigur că îşi va continua cariera. Rămâne de văzut dacă asta se va întânpla în Italia, sau într-un alt campionat.

Recomandări
  • Samuel Kalu are 23 de ani
  • El joacă la Bordeaux din 2018

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și