Închide meniul

Momente de panică pentru Teodora Meluţă. A fost operată de urgenţă! "Mă doare inima să te văd suferind!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2021, 14:48

Momente de panică pentru Teodora Meluţă. A fost operată de urgenţă! "Mă doare inima să te văd suferind!"

Instagram teeeomeluta

Teodora Meluţă s-a accidentat grav

Sportiva s-a accidentat în ultimul meci al lui FF Lugano 1976, iar verdictul medicilor a fost îngrozitor. Românca a suferit fractură de tibie şi peroneu şi va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Meluţă a fost operată în Elveţia

Frumoasa fotbalistă a dezvăluit că a avut un ghinion teribil. A fost accidentată în chiar ultimul minut al meciului cu Luzern, scor 1-1. Din fericire, intervenţia chirugicală a fost un succes.

"Ieri a fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea de sportivă, fractura de tibie și peroneu. Astăzi privesc încrezătoare si plină de optimism la ceea ce urmează sa se întâmple, mă așteaptă un drum lung și greu, dar abia aștept sa revin pe terenul de fotbal refăcută complet și mult mai puternică decât eram înainte", a transmis Teodora Meluţă pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo Meluță (@teeeomeluta)

Coechipierele de la Lugano i-au transmis Teodorei mesaje de încurajare. O aşteaptă cât mai repede la antrenamente.

Reclamă

Draga mea colegă de cameră, mă doare inima să te văd suferind. Îți doresc noroc la operație și o recuperare cât mai rapidă”, i-a scris Joanna Seca.

Teodora Meluţă s-a transferat în Elveţia cu mai puţin de două luni în urmă. Până să se accidenteze, trăia într-un adevărat paradis pe malul lacului Lugano. Vecinii sunt pe măsura luxului din Elveţia! Şi George Clooney are o vilă spectaculoasă pe malul lacului Lugano.

"Este o zona foarte luxoasă aici şi foarte mulţi actori au case aici. Cine ştie, poate într-o zi o să dau nas în nas cu cineva", a mai spus Teodora.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Teodora Meluţă a suferit o intervenţie chirurgicală
  • A suferit fractură de tibie şi peroneu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și