Închide meniul
Foto

Momente impresionante la Lille! Mii de fani au sărbătorit pe străzi. Imagini inedite cu jucătorii campioanei. VIDEO

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 10:04

Momente impresionante la Lille, unde mii de fani au sărbătorit pe străzi

Profimedia

Momente impresionante la Lille, unde mii de fani au sărbătorit pe străzi

  • Lille, campioană în Ligue 1 după zece ani
  • Fanii au sărbătorit pe străzi

Momente impresionante la Lille! Mii de fani au sărbătorit pe străzi succesul istoric al echipei lor favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente impresionante la Lille! Mii de fani au sărbătorit pe străzi

Lille a câştigat titlul după o pauză de zece ani, în faţa marii favorite, PSG.

Reclamă

Lille a declanşat fiesta la Angers

Şi jucătorii lui Christophe Galtier au oferit imagini inedite. Au declanşat sărbătoarea pe terenul lui Angers, unde s-au impus cu emoţii, cu 2-1. Fluierul final de la PSG a fost aşteptat chiar pe gazon.

Reclamă

În vestiar, mai mulţi jucători s-au filmat cu cagule pe cap!

Reclamă 4 / 0/3

Lille, cinci jucători de bază sub 22 de ani

Titlul din Franţa s-a decis în ultima etapă. Lille a terminat cu un singur punct în faţa lui PSG. Noua campioană s-a impus mai ales defensivei sale. A pierdut doar 3 meciuri şi a primit doar 23 de goluri în cele 38 de etape.

Performanţa este cu atât mai impresionantă cu cât Lille are şi o echipă foarte tânără. Cinci dintre jucătorii de bază, care au bifat cel puţin 20 de prezenţe pe parcursul campionatului, au mai puţin de 22 de ani.

Lille, al 4-lea titlu de campioană din istorie

Lille a cucerit al 4-lea titlu din istorie. Precedentele succese datau din 1946, 1954 şi 2011.

Lille a mai câştigat şi Cupa Franţei de 6 ori: 1946, 1947, 1948, 1953, 1955 şi 2011. Singurul trofeu european este Cupa Intertoto, în 2004.

Lille ar putea rămâne fără antrenor: Galtier: „Voi avea o discuţie cu preşedintele”

Presa din Franţa a scris că antrenorul care tocmai a reuşit să ia titlul în faţa lui PSG, Christophe Galtier, ar urma să plece la Nice. Patronul miliardar al echipei de pe Costa de Azur a renunţat la serviciile lui Adrian Ursea şi ar fi dispus să facă investiţii mult mai mari.

„Voi avea o discuţie mâine (n.r. – luni) cu preşedintele. Sincer, nu am luat nici o decizie cu privire la viitorul meu. Voi discuta pe larg cu preşedintele, pentru că trebuie să împărtăşesc, să pun întrebări, să primesc răspunsuri”, a declarat aseară Galtier.

Reclamă

În vârstă de 54 de ani, Galtier o pregăteşte pe Lille din 2017. El a mai antrenat un singur club în întreaga carieră. Pe Saint-Etienne, din 2009 până în 2017, unde l-a avut printre jucători şi pe Bănel Nicoliţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul