Închide meniul

Momentul de care se tem toți fanii Portugaliei: Cristiano Ronaldo a anunțat când se retrage de la națională!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 octombrie 2020, 19:03

Momentul de care se tem toți fanii Portugaliei: Cristiano Ronaldo a anunțat când se retrage de la națională!

profimediaimages

Cristiano Ronaldo în timpul unui meci pentru Portugalia

Înaintea meciului cu Franța, din etapa a treia a fazei grupelor din Liga Națiunilor, fostul Balon de Aur a anunțat că mondialul din 2020, care se va juca în Qatar, va fi ultima competiție pentru el în culorile reprezentativei Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo părăsește naționala după Mondialul din Qatar

”Campionatul Mondial din 2022 va fi ultimul turneu la care voi juca pentru Portugalia”, a anunțat el. 

Ronaldo a fost de multe ori lăudat pentru modul în care se pregătește și pentru longevitatea sa. Conform ESPN, el a jucat în 300 de meciuri și a înscris 279 de goluri, doar de la momentul în care a împlinit 30 de ani și până în prezent.

Portugalia, meci tare cu Franța în Liga Națiunilor

Campioana europeană, Portugalia, are meci cu campioana mondială, Franța în această seară în Liga Națiunilor.

Reclamă

Ibericii au început această ediție cu două victorii din două posibile. În ultimul succes, 2-0 cu Suedia, Cristiano Ronaldo a marcat ambee goluri.

Portughezul are 101 reușite în 165 de partide în tricoul primei reprezentative a țării sale.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și