Închide meniul

Momentul de cotitură din cariera lui Ianis Hagi! Superstarul mondial care l-a salvat de la dezastru. „A venit și mi-a vorbit câteva minute”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 21:21

Momentul de cotitură din cariera lui Ianis Hagi! Superstarul mondial care l-a salvat de la dezastru. „A venit și mi-a vorbit câteva minute

Ianis Hagi

Profimediaimages

În vara lui 2019, după un Campionat European de vis cu națioanala U21, Ianis Hagi se transfera de la Viitorul la Genk. „Prințul” își încerca pentru a doua oră norocol în străinătate, după experiența ratată de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă despre Vincent Kompany

Ianis Hagi nu s-a acomodat însă în Belgia. Românul a fost mai mereu rezervă și n-a reușit să-i câștige încrederea antrenorului. Încurajările primite de la marele Vincent Kompany, care juca pentru Anderlecht la acea vreme, l-au reabilitat pe Hagi Jr.

„M-a ajutat foarte mult, într-un moment greu în carieră, şi a fost ultimul meci al meu jucat pentru Genk… Am jucat în deplasare la Anderlecht, am jucat 30 de minute şi, imediat după meci, cum a fluierat finalul partidei, căpitanul de la Anderlecht, Vincent Kompany, a venit şi mi-a vorbit câteva minute. Ştiu că mi-a spus că am jucat foarte bine şi că sunt foarte talentat şi să continui să muncesc, pentru că o să ajung departe”, a povestit Ianis Hagi, potrivit frf.ro.

La puțin timp după discuția cu Vincent Kompany, Ianis Hagi avea să se transfere la Rangers, echipă unde s-a integrat din start în primul „11”, sub comanda lui Steven Gerrad.

„Ciudat şi foarte haios a fost că imediat după meci, în vestiar, antrenorul mi-a spus că nu am intrat deloc bine în meci şi că nu i-a plăcut ce am adus echipei. Atunci a fost momentul în care am realizat că ceva nu e în regulă, pentru că după ce un asemenea fost jucător, căpitan la Manchester City şi la naţionala Belgiei, îmi spune ceva şi antrenorul altceva, cu tot respectul, îl respect pt ceea ce face şi că munceşte…

Reclamă

Dar nu eram pe aceeaşi pagină. Mi-a confirmat că trebuie să îmi gasesc o altă echipa unde sunt apreciat. Nu ştiu dacă ţin cel mai mult la acest compliment, dar într-un moment greu al meu în carieră mi-a confirmat că sunt pe drumul bun şi că pot să ajung unde îmi doresc„, a mai spus Ianis Hagi.

În acest sezon, Ianis Hagi a bifat 15 meciuri la Rangers, reușind să-și treacă în cont trei goluri și trei assist-uri. Românul a fost decisiv în ultimul meci de la Rangers. Fiul „Regelui” a înscris golul egalizator pentru campioana Scoției pe terenul lui Brondby, în etapa a 4-a din grupele Europa League.

Citește și:

Ianis Hagi, discurs fabulos despre Gică Hagi și Steven Gerrard

Ianis Hagi se simte norocos că are prilejul să învențe de la personalități atât de importante în istoria fotbalului. Cel mai mult l-a impresionat că învățăturile primite de la „Rege” în copilărie sunt aproape aceleași cu ceea ce îi transmite acum Gerrard la Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce mi-a plăcut cel mai mult la Steven Gerrard e că am descoperit anumite similarități între el și tata, ca mentalitate. S-a întâmplat ca după meciuri, indiferent dacă făceam egal sau câștigam, Gerrard și tată să aibă același discurs.

Asta m-a surprins plăcut și mi-a confirmat că am crescut într-un mediu bun și am fost antrenat de un mare jucător și antrenor, aici mă refer la tata.

Mergând afară și fiind antrenat acum de o legendă a fotbalului, Steven Gerrard, mi-a confirmat foarte multe chestii învățate în trecut și sunt foarte fericit”, a spus Ianis Hagi, potrivit gsp.ro.

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020. De atunci, „Prințul” a devenit unul dintre cel mai buni jucători ai campioanei Scoției, reușind să câștige titlul de campion în sezonul trecut. În prezent, românul este cotat la 6,5 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și