Închide meniul

Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2024, 10:43

Reclamă
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român

Momentul în care milionarul român care construieşte un castel în România a fost umilit

George Ţucudean - Antena Sport

Momentul în care milionarul român de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit a avut loc la începutul anului 2013, atunci când George Ţucudean era transferat în Belgia, la Standard Liege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a ajuns în Belgia alături de antrenorul Mircea Rednic şi de Adrian Cristea, moment în care căpitanul de atunci al lui Standard Liege, Jelle van Damme, a făcut o glumă nepotrivită.

Momentul în care milionarul român care construieşte un castel în România a fost umilit

„Cu atâţia români la echipă, începe să-mi fie teamă pentru maşina mea”, spunea Van Damme, înainte să fie făcut să regrete de Ţucudean. George nu a făcut decât să se prezinte la antrenamente cu maşinile din dotare.

La acea vreme, Van Damme avea o maşină estimată la 50.000 de euro şi s-a trezit cu răspunsul lui Ţucudean. Acesta şi-a etalat în Belgia cele trei maşini care însumau 850.000 de euro, făcându-l astfel să regrete pe Van Damme.

Ţucudean a venit la antrenamentele lui Standard, pe rând, cu un Audi R8, cotat la 200.000 de euro, cu un Porsche Panamera (250.000 de euro) şi cu un Ferrari 458 (400.000 de euro).

Reclamă
Reclamă 4

George Ţucudean, din neam de milionari

Chiar dacă face parte dintr-o familie de milionari, George Ţucudean a susţinut că toate bunurile pe care a pus mâna de la 18 ani au fost obţinute prin forţele sale.

„De la 18 ani n-am mai luat niciun ban de acasă. Familia are bani, dar am investit și eu. Mașinile sunt luate pe firmele mele. Nu m-am dus la bunicul meu să-i cerșesc.

Am condus și Dacia 1310, și Dacia Papuc, nu mi-a fost rușine. Știu să conduc și tractorul. Pe câmp nu-ți trebuie permis (râde). Nu sunt crescut cu lingurița de argint”, spunea în trecut George Ţucudean.

Reclamă

Afacerea uriaşă a lui George Ţucudean

Fostul campion al României a moştenit din afacerile familiei Ţucudean şi, pe lângă celebra cramă şi hotelul din Arad, acesta manageriază şi o fabrică de mobilă.

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta. În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede”, a spus Ţucudean.

Pe domeniul lui Ţucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

14:00

VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY

13:53

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

13:46

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

13:00

FotoDavid Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris! Team România, pregătită de Jocurile Olimpice 2024

12:49

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și