Închide meniul

Mutu pregăteşte primele surprize la naţionala U21! Lista cu stranierii convocaţi pentru meciurile din preliminarii. Trei jucători din Italia, chemaţi de "Briliant"

Gal Dorin Publicat: 14 august 2020, 15:07

Reclamă
Mutu pregăteşte primele surprize la naţionala U21! Lista cu stranierii convocaţi pentru meciurile din preliminarii. Trei jucători din Italia, chemaţi de "Briliant"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu în timpul amicalului dintre România U21 şi Farul Constanţa

Pe lista preliminară a stranierilor se regăsesc şase jucători. Alex Dobre, proaspăt relocat în Ligue 1, la Dijon, revine la naţională după o pauză de aproape un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Radu Drăguşin (18 ani), actualmente fundaş central la Juventus U23, poate bifa primul său meci în tricoul primei reprezentative.

6 stranieri pe lista preliminară la naționala U21 pentru meciurile cu Finlanda și Malta

  • Alexandru Dobre (Dijon/Franța)
  • Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
  • Radu Drăgușin (Juventus/Italia)
  • Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia)
  • Marius Marin (Pisa/Italia)
  • Andrei Rațiu (Ado Den Haag/Țările de jos)

România va juca cu Finlanda pe 4 septembrie în meciul din etapa a 6-a a fazei grupelor preliminare pentru EURO 2021. Patru zile mai târziu, tricolorii mici se vor deplasa în Malta.

Programul complet din această toamnă al naționalei de tineret

4 septembrie: Finlanda U21 – România U21
8 septembrie: Malta U21 – Românie U21
9 octombrie: Ucraina U21 – România U21
13 octombrie: România U21 – Malta U21
17 noiembrie: România U21 – Danemarca U21

La jumătatea preliminariilor, România se află pe locul doi în grupă, având de recuperat cinci puncte pentru a egala Danemarca.

Reclamă

Pentru turneul final ce se va disputa în Ungaria şi Slovenia, regulile prevăd că se vor califica echipele care câştigă cele nouă grupe preliminare şi cele mai bune cinci formaţii de pe poziţiile secunde.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și