Închide meniul

”N-au avut tupeul să admită că au greșit!” Dani Alves, atac asupra Barcelonei. Cum se putea întoarce brazilianul pe Camp Nou

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 noiembrie 2020, 10:00

”N-au avut tupeul să admită că au greșit!” Dani Alves, atac asupra Barcelonei. Cum se putea întoarce brazilianul pe Camp Nou

profimediaimages

Dani Alves evoluează acum pentru Sao Paulo, în Brazilia

Alves a contribuit cu 21 de goluri și 101 pase decisive în cele 391 de jocuri pe care le-a disputat în tricoul blaugrana între 2008 și 2016. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves: ”Aș fi jucat și astăzi pentru Barcelona”

Fundașul brazilian a plecat în 2016 la Juventus, pentru două sezoane și a dezvăluit că, după acei doi ani, s-a oferit să se întoarcă la Barcelona, dar nu a fost bine primit de conducerea clubului.

”M-am oferit Barcelonei pentru a mă întoarce. Am mers la Juve ca să dovedesc faptul că puteam încă să joc la un nivel bun.

Am vrut să mă întorc la Barca și ei aveau nevoie de mine, dar nu au avut tupeul să recunoască atunci când au greșit. Dacă m-ar fi tratat așa cum credeam că merit, aș mai juca și astăzi pentru Barca. Iubesc acest club”, a declarat Dani Alves conform celor de la goal.com

Dani Alves nu este singurul jucător care a atacat conducerea catalanilor

De altfel, Alves este doar ultimul dintr-o serie lungă de fotbaliști care și-au exprimat nemulțumirea cu oficialii catalani în ultimii ani.

Reclamă

Lionel Messi, Luis Suarez și Neymar au fost toți extrem de publici în criticile pe care le-au adresat fostului președinte Josep Maria Bartomeu.

Acesta și-a dat demisia luna trecută după un vot de neîncredere, iar Barcelona caută acum să își recapete identitatea.

”Stilul Barcelonei se schimbă. (…)Cred că Barca vrea doar să fie o afacere, să cumpere și să vândă jucători. Când faci asta, îți pierzi identitatea. Cred că asta este problema pentru Barcelona”, a criticat Dani Alves, care joacă acum pentru Sao Paulo, în Brazilia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și