Închide meniul

N-au uitat de România! Străinii care au scris istorie în tricoul FCSB, mesaj de Ziua Națională! Georgievski, urare în stilu-i caracteristic: ”Beau un pahar pentru voi!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 decembrie 2021, 12:27 / Actualizat: 1 decembrie 2021, 15:59

N-au uitat de România! Străinii care au scris istorie în tricoul FCSB, mesaj de Ziua Națională! Georgievski, urare în stilu-i caracteristic: ”Beau un pahar pentru voi!”

Piovaccari, mesaj de Ziua Națională a României

captură FCSB

Daniel Georgievski, Federico Piovaccari și Filipe Teixira le-au transmis românilor mesaje de Ziua Națională. Aflat în Australia, Georgievski va bea un pahar de vin în cinstea României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Foștii stranierii de la FCSB, mesaj de Ziua României

”Salut! Sunt Daniel Georgievski, vreau să le ureze tuturor românilor și fanilor FCSB o zi națională fericită. Am avut norocul să sărbătoresc cu voi, atunci când eram acolo, este o zi minunată. Bucurați-vă de ea și sărbătoriți. Voi bea și eu un pahar, aici, în Australia. Distrați-vă! La mulți ani!”, a transmis Daniel Giorgievski de Ziua României.

”Sunt Federico Piovaccari și vreau să-i urez poporului român La mulți ani! Ați rămas în inima mea. Hai, roș-albaștrii! La mulți ani, România!”, a fost mesajul lui Piovaccari pentru români.

Reclamă

”Bună, dragii mei! La mulți ani, tuturor românilor și roș-albaștrilor! V-am pupat, aveți grijă de corpurile voastre!”, a spus și Teixeira.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și