Închide meniul

"Ne-am întâlnit o dată!" Zaniolo, decizie radicală după ce Mădălina Ghenea a negat relația cu el! Bărbatul a cerut ajutorul mamei sale

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 16:10

"Ne-am întâlnit o dată!" Zaniolo, decizie radicală după ce Mădălina Ghenea a negat relația cu el! Bărbatul a cerut ajutorul mamei sale

profimediaimages

Nicolo Zaniolo și-a șters contul de Instagram

Starul Romei a folosit contul mamei sale, Francesca Costa, pentru a transmite următorul mesaj. Din moment ce și mama sa este cunoscută pentru postările sexy și are mulți admiratori, cuvintele lui Zaniolo au ajuns repede virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a avut de spus Nicolo Zaniolo despre întreaga situație cu Mădălina Ghenea

”Din moment ce viața mea este pe teren și nu pe social media sau în bârfe, am decis să las această parte superficială care înțeleg că nu îmi poate aparține.

Toat aceste lucruri îmi subminează liniștea, recuperarea și pasiunea. Mi-am oprit contul, vă îmbrățișez…Nicolo Zaniolo”, a fost mesajul transmis de tânăra speranță a clubului giallorossi.

Mădălina Ghenea a negat că se află într-o relație cu Nicolo Zaniolo

Mădălina Ghenea (32 de ani) a negat că este într-o relaţie cu Nicolo Zaniolo (21). Românca a venit cu lămuriri şi a ţinut să asigure că doar a glumit cu fotbalistul lui AS Roma pe reţelele de socializare.

Reclamă

Mai mult, actriţa a apelat la avocaţi în încercarea de a face lumină. "Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", se transmite într-un comunicat oficial postat de Ghenea pe contul de Instagram.

"Dragilor. În aceste zile, s-au spus și scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere, griji și tristețe. Consider că a sosit momentul să clarific această situație și să fiu cât mai clară şi mai transparentă, deoarece există persoane rănite, care suferă.

Adevărul meu? Iată o declaraţie care nu lasă loc de interpretări. Sunt muncitoare şi mamă, iar în ultimii 20 de ani mi s-au atribuit niște relații pe care nu le-am avut niciodată. Nu am făcut niciodată declaraţii şi am preferat să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre vise și valori.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'.

Cunosc şi am cunoscut mulţi oameni de-a lungul vieţii mele, dar doar câțiva prieteni adevăraţi fac parte din familia mea, deoarece sunt mamă înainte de a fi o persoană publică. De Crăciun și Revelion am fost alături de cei mai dragi oameni pe care îi am în lume: mama și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni şi glume de pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume", a transmis Mădălina Ghenea.

Recomandări
  • Nicolo Zaniolo și-a închis contul de Instagram
  • Ce a transmis jucătorul Romei despre situația cu Mădălina Ghenea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și