Închide meniul

"Ne dorim să ne batem la titlu, dar nu putem să băgăm mingea în poartă". Paul Papp, primul gol în Liga 1 după 6 ani! Dezvăluiri din vestiar

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2021, 20:20

"Ne dorim să ne batem la titlu, dar nu putem să băgăm mingea în poartă". Paul Papp, primul gol în Liga 1 după 6 ani! Dezvăluiri din vestiar

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Paul Papp a marcat cu Viitorul

  • Universitatea Craiova - Viitorul 1-1
  • Paul Papp a deschis scorul în Bănie

Un fundaş i-a salvat pe olteni de la înfrângere. Paul Papp a înscris în campionatul României pentru prima dată din 2015. Nu mai marcase de când juca în tricoul lui FCSB şi îi ajuta pe roş-albaştri să o învingă chiar pe Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp i-a adus un punct Universităţii Craiova

"Sunt fericit că am dat gol, dar sunt trist că nu am putut să batem şi să nu luăm gol. Ştiu ce pot, mă antrenez 100% când Mister are nevoie de mine. Dau totul şi se vede asta.

Viitorul a avut un gol la o fază care nu anunţa nimic, un gol uşor. Atât au avut, alte ocazii nu ştiu să fi avut! Noi am făcut o primă repriză foarte bună. Per ansamblu, nu cred că am jucat prost, am dus-o în faţa porţii, dar ne lipseşte golul", a declarat Paul Papp.

Reclamă

Fundaşul central al grupării din Bănie a anunţat că presiunea este uriaşă după cele cinci meciuri la rând fără victorie. 

"În vestiar e frustrant pentru că nu câştigăm. Ne antrenăm 200% în fiecare zi, ne dorim să ne batem la titlu, dar nu reuşim să băgăm mingea în poartă. Suferim la gol şi din păcate asta este, mergem mai departe", a precizat jucătorul Craiovei.

Reclamă

Universitatea are acum cu şase puncte mai puţin decât liderul campionatului României, FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”