Închide meniul

”Ne pregătim pentru asta!” Antrenorul lui Leverkusen, savuros la auzul veștii că are șapte tătici în echipă. Ce a spus Peter Bosz

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 14:23

”Ne pregătim pentru asta!” Antrenorul lui Leverkusen, savuros la auzul veștii că are șapte tătici în echipă. Ce a spus Peter Bosz

profimediaimages

Peter Bosz a fost savuros când a aflat că are șapte tătici în echipa de la Leverkusen

Karim Bellarabi, extrema de 30 de ani a nemților, a devenit recent tată. Luând în considerare întreaga echipă a lui Leverkusen, Bellarabi este al șaptelea fotbalist care îmbracă și tricoul de tătic, iar antrenorul său a avut un răspuns savuros atunci când a fost întrebat despre acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peter Bosz, care se află la club din 2018, a răspuns extrem de amuzant la auzul veștii despre Bellarabi, care a devenit al șaptelea tătic din echipa sa: ”Da, este ceva ce am tot pregătit la antrenamente :)”

Metodele inedite ale lui Peter Bosz par să funcționeze

Deși l-au vândut pe tânărul star Kai Havertz la Chelsea anul trecut pentru o sumă consistentă, 71 de milioane de lire sterline, Leverkusen se descurcă bine în campionat până acum.

Gruparea lui Peter Bosz se află pe locul trei în Bundesliga, la 2 puncte în spatele lui Bayern și la 3 în spatele liderului de la Leipzig. 

Reclamă

Totuși, ultimele două partide s-au încheiat cu înfrângere, iar trupa lui Robert Lewandowski are un meci mai puțin disputat, astfel că Peter Bosz ar trebui să își dovedească din nou valoarea metodelor sale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și