Închide meniul

Neluţu Varga şi-a deschis şcoală de fotbal în Burkina Faso! Suma uriaşă pe care o va investi patronul de la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 17:58

Reclamă
Neluţu Varga şi-a deschis şcoală de fotbal în Burkina Faso! Suma uriaşă pe care o va investi patronul de la CFR Cluj

Neluţu Varga şi-a deschis şcoală de fotbal în Burkina Faso

Neluţu Varga şi-a deschis şcoală de fotbal în Burkina Faso/ Fanatik

Neluţu Varga şi-a deschis şcoală de fotbal în Burkina Faso! Patronul de la CFR Cluj s-a decis să investească în fotbalul african, acolo unde deţine 51% din acţiunile unei academii de fotbal cu 600 de copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a anunţat încă de la finalul anului trecut faptul că îşi doreşte să investească într-o academie din Africa, deoarece a avut profit din vânzarea fotbaliştilor de orifine africană.

Neluţu Varga şi-a deschis şcoală de fotbal în Burkina Faso

Neluţu Varga a luat parte la inaugurarea academiei de fotbal din Ouagadougou, capitala statului african Burkina Faso. Şi Gigi Becali a avut în plan să investească într-o şcoală de fotbal din Africa, după ce a fost încântat de transferul lui Siyabonga Ngezana.

Varga a inaugurat cu mare fast academia de fotbal din Burkina Faso, acolo de unde speră să transfere jucători şi la echipa sa din Liga 1, CFR Cluj. Conform fanatik.ro, pentru început, Neluţu Varga a investit nu mai puţin de 700.000 de euro, împreună cu un asociat, anume colonelul maior Yacouba Quedraogo, care deţine restul de 49% din acţiuni.

Patronul de la CFR Cluj s-a declarat extrem de fericit de faptul că a inaugurat şcoala de fotbal din Burkina Faso. Neluţu Varga a dezvăluit că proiectul este unul ambiţios, fiind un vis devenit realitate.

Reclamă

„Eu am 51% din Academie, restul de 49% aparțin unui om minunat de aici, din Burkina Faso, care iubește fotbalul cu aceeași patimă ca și mine. Sperăm să scoatem jucători de mare valoare, adevărate perle, care după ce vor juca la CFR Cluj să ajungă să evolueze la marile echipe ale Europei.

Este un proiect ambițios, la care eu visez de mult timp, și mă bucur că am făcut astăzi pasul cel mare și am inaugurat această Academie. O Academie care va aduce multe valori în campionatul românesc. Sunt convins că vom produce jucători de Champions League, jucători de mare valoare, care ne vor ajuta pe viitor să aducem cât mai multe titluri la CFR Cluj.

Pentru mine este un vis îndeplinit, sunt foarte fericit și sunt convins că e un drum formidabil pe care am plecat. Va fi o aventură a fotbalului, cum probabil nu s-a mai făcut niciodată pentru România”, a declarat Neluţu Varga, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj. Alexandru Albu este în mijlocul unui scandal de proporţii la Rapid, după ce a mers să petreacă într-un club din Iaşi.

„Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin, deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a spus Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și