Închide meniul

News Alert | Dan Petrescu, la un pas de o revenire spectaculoasă în Liga 1. Ofertă surpriză pentru "Bursuc". Clubul cu care s-ar bate la titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 6:49

News Alert | Dan Petrescu, la un pas de o revenire spectaculoasă în Liga 1. Ofertă surpriză pentru "Bursuc". Clubul cu care s-ar bate la titlu

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dan Petrescu, aproape de revenirea în Liga 1

Conform gsp.ro, contractul pe care covăsnenii i l-au pregătit lui Petrescu începe din sezonul viitor. După ce are şanse mari de a ajunge în play-off cu Leo Grozavu, Sepsi îşi propune pentru stagiunea viitoare să facă următorul pas, spre titlul din Liga 1. Pe lângă baza de pregătire excelentă a lui Sepsi, clubul va avea curând şi un nou stadion. Echipa este înfiinţată în 2011, iar promovarea în Liga 1 a venit în 2017, progresul de atunci fiind unul evident. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Dacă voi avea ofertă, e clar că mă voi gândi" 

În ultimele zile, a fost avansată şi varianta FC Voluntari pentru Dan Petrescu. Fostul mare fundaş al naţionalei a oferit un răspuns misterios atunci când a fost întrebat despre eventuala revenire în Liga 1. "Nu-mi place să spun numele unei echipe! S-a speculat, voi, presa speculaţi. Eu vă las pe voi. Nu am avut nicio ofertă de la nimeni până acum şi nimic. Chiar dacă aş avea ofertă acum, am spus, nu aş vrea să îi dau curs până în vară.

"Deocamdată nu am nicio ofertă, dacă voi avea ofertă, e clar că mă voi gândi. Primordial acum nu sunt banii. Contează să fie o echipă care vrea ceva. Şi mai ales dacă e în Anglia. Tot aşa, o echipă care vrea să promoveze, normal că m-ar interesa", a spus Petrescu, pentru AS.ro. 

Dan Petrescu a cucerit 4 titluri în România

Dan Petrescu a cucerit patru titluri în Liga 1. "Bursucul" are un trofeu alături de la Unirea Urziceni (2008-2009) și trei pe banca CFR-ului (2017-2020). Pe lângă CFR Cluj și Urziceni, Petrescu le-a mai antrenat în Liga 1 pe ASA Tîrgu Mureș, Sportul Studențesc și Rapid.

Dan Petrescu a antrenat-o ultima dată pe Kayserispor, unde a rezistat numai 45 de zile. El a plecat din Super Lig după 8 meciuri. 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Turcia. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16, la două puncte deasupra liniei retrogradării.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și