Închide meniul

News Alert | Un titular al lui Ajax riscă patru ani de închisoare! Fotbalistul și-ar fi înjunghiat un membru al familiei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 decembrie 2020, 11:11

News Alert | Un titular al lui Ajax riscă patru ani de închisoare! Fotbalistul și-ar fi înjunghiat un membru al familiei

profimediaimages

Quincy Promes a fost arestat pentru că și-ar fi înjunghiat un membru al familiei

Se pare că întâmplarea s-ar fi petrecut la sfârșitul lunii iulie în cadrul unei petreceri. Cu toate acestea, persoana vătămată nu a depus plângere la poliție decât recent, anunță olandezii de la De Telegraaf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Ajax, proaspăt eliminat din Champions League cu echipa sa, își va petrece următoarele trei zile în închisoare după care va ajunge în fața unei instanțe de judecată.

Poliția olandeză a confirmat arestarea lui Quincy Promes

Arestarea lui Promes a fost confirmată și de autorități. ”Am aflat despre incident în urmă cu o lună. Atunci a fost începută o investigație care a condus la arestarea din această dimineață”, a declarat poliția olandeză conform sursei menționate. 

Se pare că incidentul a pornit de la o discuție în contradictoriu pe care Promes a avut-o cu persoana respectivă, moment în care fotbalistul lui Ajax ar fi înjunghiat-o cu un cuțit.

Reclamă

Promes poate fi condamnat la patru ani de închisoare sub acuzația de agresiune provocatoare de vătămări corporale.

Nimic nu anunța această desfășurare de evenimente. Quincy Promes a fost titular și integralist în prima echipă a lui Ajax, exact cu o zi înainte să fie arestat, el reușind să înscrie și un gol în poarta lui Zwolle.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fotbalistul este acuzat de vătămări corporale grave
  • El a fost arestat la o zi după ce jucase titular la Ajax

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și