Închide meniul

Neymar a bătut palma! Va semna un contract fabulos cu PSG, dar se gândeşte deja la retragere. "Asta voi face, m-am îndrăgostit!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 6:41

Neymar a bătut palma! Va semna un contract fabulos cu PSG, dar se gândeşte deja la retragere. "Asta voi face, m-am îndrăgostit!"

Profimediaimages

Neymar, pregătit să semneze un contract uriaş cu PSG

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, atacantul de 29 de ani a bătut palma cu şeicul campioanei din Ligue 1, iar anunţul va fi făcut în zilele următoare. Neymar va primi un bonus uriaş dacă o va ajuta pe PSG să câştige UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar: "M-am îndrăgostit de poker, joc aproape în fiecare zi!"

Chiar dacă este pe punctul de a semna o nouă înţelegere cu PSG, starul sud-american se gândeşte deja ce va face după ce se va retrage. Are o pasiune mai mare decât fotbalul. Îşi doreşte să devină jucător profesionist de poker şi să participe la turnee.

Neymar a dezvăluit că s-a apucat să joace poker în 2014, în timpul Cupei Mondiale din Brazilia. 

"M-am îndrăgostit de poker. Este adevărat, e lucrul care îmi place cel mai mult. Mă simt foarte bine şi cred că, după ce mă retrag din fotbal, voi putea fi capabil să particip la turnee. Voi putea să călătoresc să pot lua startul în turneele în care până acum din cauza programului.

Reclamă

Când nu voi mai juca fotbal, asta voi face! Deja mă joc de foarte mult timp, o fac aproape zilnic şi îmi doresc să învăţ cât mai mult. Ştiu să mă bucur de joc, mă distrez şi acesta este cel mai important lucru", a declarat Neymar pentru francezii de la CNews, citat de Mundo Deportivo.

Neymar a avut o evoluţie remarcabilă în "dubla" cu Bayern, din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Şi-a ajutat echipa să se califice în "careul de aşi" după ce a reuşit două pase decisive în victoria cu 3-2 de la Munchen.  În retur a ratat însă din toate poziţiile şi a trimis de trei ori în bară în decurs de cinci minute. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Neymar l-a refuzat pe Lionel Messi
  • Care este marea pasiune a brazilianului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și