Închide meniul

Neymar nu ţine cont de coronavirus. Cum se distrează starul lui PSG în carantină

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 11:50

Reclamă
Neymar nu ţine cont de coronavirus. Cum se distrează starul lui PSG în carantină

Profimediaimages

Neymar, cel mai fericit dintre pământeni

Chiar dacă este situaţie de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus şi numărul victimelor creşte dramatic, brazilianul nu îşi face griji şi se bucură la maximum de vacanţă. Atacantul lui PSG îşi menţine legătura cu fanii pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima postare, Neymar a dansat pe ritmuri de samba. Clipul a devenit imediat viral pe internet.

Neymar face senzaţie pe reţelele de socializare

Neymar a stârnit deja multe controverse. Trebuia să fie în autoizolare, dar s-a pozat alături de prieteni şi a fost cu ei la cumpărături. Criticile nu îl deranjează pe jucătorul pe care PSG a plătit 222 de milioane de euro. O dovedeşte ultima postare pe care a adăugat-o pe Twitter. 

Bucuria lui Neymar vine într-un moment delicat. În Brazilia au fost confirmate peste 4500 de cazuri de Covid-19 şi sunt raportate peste 150 de decese. 

Reclamă
Reclamă

Jurnaliştii spanioli sunt convinşi că jucătorul de 28 de ani încearcă să le forţeze mâna conducătorilor campioanei din Ligue 1. Brazilianul este dorit de Barcelona şi vrea cu orice preţ să revină pe Camp Nou. În acest sezon, Neymar a înscris 13 goluri în 15 apariţii din campionat. A marcat de trei ori şi în Champions League.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească” 6 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite
Citește și