Închide meniul

Neymar, prima reacţie după s-a accidentat şi nu va juca împotriva Barcelonei, pe Camp Nou. "Durerea e imensă, nu mă pot opri din plâns"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2021, 17:43

Neymar, prima reacţie după s-a accidentat şi nu va juca împotriva Barcelonei, pe Camp Nou. "Durerea e imensă, nu mă pot opri din plâns"

Profimediaimages

Neymar s-a accidentat grav în meciul dintre Caen şi PSG

Starul campioanei din Ligue 1 va rata astfel meciul tur cu fosta lui echipa Barcelona. Derby-ul optimilor UEFA Champions League, de pe Camp Nou, se va disputa pe 6 ianuarie. Poate fi indisponibil şi la partida decisivă, de pe Parc des Princes, de pe 10 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar: "Mă supără ceea ce se spune despre mine şi nu ştiu cât voi mai rezista"

Tristețea e mare, durerea imensă și nu mă pot opri din plâns. Din nou trebuie să mă opresc să fac ceea ce iubesc cel mai mult, adică să joc fotbal. 

Uneori, mă simt incomod cu stiul meu de joc, pentru că driblez și sunt lovit mereu. Nu știu dacă problema sunt eu sau ceea ce se întâmplă pe teren…asta mă întristează. Mă doare și mai tare când aud jucători, antrenori și comentatori care mă acuză că simulez, că sunt fals, că mă plâng și că sunt răsfăţat…

Sincer să fiu, mă supără și nu știu cât voi mai rezista pentru că eu vreau doar ca să fiu fericit jucând fotbal. Atât și nimic mai mult”, a transmis Neymar pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr)

Reclamă

Neymar a fost unul dintre puţinii titulari folosiţi de Mauricio Pochettino în meciul dintre Caen şi PSG, din Cupa Franţei. A făcut diferenţa până să se accidenteze. Brazilianul a pasat la golul reuşit de Moise Kean, care a adus victoria oaspeţilor cu 1-0 şi calificarea în faza 16-imilor de finală, unde PSG o va întâlni pe Lorient.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și