Închide meniul

”Nici cea mai mică intenție nu am avut să îl lovesc!” Marius Mihalache, în lacrimi după ce l-a ”rupt” pe Elvir Koljic

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 20:12

”Nici cea mai mică intenție nu am avut să îl lovesc!” Marius Mihalache, în lacrimi după ce l-a ”rupt” pe Elvir Koljic

SportPictures / Valentin Macrea / Sport Pictures via Hepta

Marius Mihalache în timpul unui meci de campionat

”M-am dus în prima fază cu piciorul drept, am luat mingea și am văzut pe reluare că l-am atins. Nici cea mai mică intenție nu am avut să îl lovesc. Îmi pare foarte rău, am 35 de ani, nu am lovit în viața mea pe nimeni

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este al doilea roșu din carieră, dar nu contează că am luat eu roșu, e important să fie el bine. Îmi pare foarte rău”, a declarat aproape în lacrimi Marius Mihalache.

Marius Mihalache a fost eliminat de Ovidiu Hațegan

Arbitrul Ovidiu Hațegan a acordat în primă fază galben lui Mihalache dar, după ce a văzut accidentarea lui Koljic, a întors decizia și a acordat roșu direct.

”Am stat și m-am uitat de zeci de ori la reluări și îmi pare rău că s-a accidentat. Știu că este foarte urât să fii accidentat, mai ales fractura de care a făcut el, nici nu știu de care. 

Îmi cer scuze în fața lui, în fața familiei lui, mai ales să ai fractură să stai 4-5 luni. Nici nu am cuvinte să zic, chiar îmi pare foarte rău.

Reclamă

O să îl sun, scuzele mele sunt în van acum, nici nu știi ce să spui în astfel de momente. Am stat în vestiar și după am mers în autocar”, a explicat fundașul lui Poli Iași.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și