Închide meniul

Nicolae Ciucă, discurs incredibil lângă Gică Hagi şi Gică Popescu: „‘Regele’ e unul singur şi nu trebuie să ne supărăm!” Reacţie genială a „Baciului”

Reclamă

Publicat: 30 august 2022, 17:48

Nicolae Ciucă, discurs incredibil lângă Gică Hagi şi Gică Popescu: „Regele e unul singur şi nu trebuie să ne supărăm! Reacţie genială a „Baciului

Nicolae Ciucă, alături de Gică Hagi şi Gică Popescu

Antena Sport

Nicolae Ciucă, discurs incredibil lângă Gică Hagi şi Gică Popescu. Premierul României a spus că, deşi Gică Popescu a avut realizări mari în fotbal, Hagi este unic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a reacţionat savuros în momentul în care Nicolae Ciucă a făcut această afirmaţie.

Nicolae Ciucă, discurs incredibil lângă Gică Hagi şi Gică Popescu

Nu putem spune că domnul Gheorghe Popescu a avut realizări mai mici! Sigur, „Regele” e unul singur şi aici nu trebuie sa ne supărăm„, a spus Nicolae Ciucă.

Popescu l-a completat imediat pe premier. „Natura mai darnică cu Gică Hagi„, a fost remarca lui Gică Hagi. „Da, natura a fost mai darnică cu Gică Hagi”, a mai spus Ciucă.

Amândurora vă suntem la fel de recunoscători şi, cred că prin tot ceea ce faceţi şi prin tot ceea ce reuşiţi să realizaţi încă o dată, reprezintă un model de raportare la muncă, la ambiţie, la standarde şi la dorinţa de a fi din ce în ce mai buni.

Reclamă

Am înţeles, aşa cum spuneam, că este vorba de talent şi de muncă. Spuneaţi amândoi că este 50 la sută talent. Talentul te scoate în evidenţă, dar cel care realizează…„, şi-a continuat Nicolae Ciucă discursul.

Gică Popescu iar a reacţionat imediat.

La Gică nu s-a menţinut proporţia, la el a fost 90 la sută talent şi 10 la sută a fost muncă. La mine a fost invers„, a mai spus Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Ciucă, în vizită la „Academia Gheorghe Hagi”

Premierul Nicolae Ciucă a vizitat, marţi, baza sportivă „Academia de fotbal Gheorghe Hagi„, afirmând că este un proiect important pentru fotbalul românesc, care se înscrie în agenda guvernamentală privind protecţia mediului şi diminuarea emisiilor de carbon la zero.

Mă bucur foarte mult să fiu astăzi alături de startul unui proiect care este cât se poate de important pentru fotbalul românesc (…) şi se înscrie practic în agenda guvernamentală în ceea ce priveşte protecţia mediului şi diminuarea emisiilor de carbon la zero, aşa cum s-a propus şi cum ne-am asumat în cadrul Uniunii Europene, sigur, într-o perioadă de timp mult mai mare decât ceea ce şi-a propus clubul Farul, ca până în 2030 să devină complet neutru, emisii de carbon zero„, a spus Ciucă, la o conferinţă de presă, la Constanţa, organizată împreună cu Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

El le-a mulţumit lui Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu pentru performanţele realizate, menţionând că cei doi reprezintă „modele de rezilienţă”.

Când rostim numele Hagi nu numai în România, ci şi peste hotare, cu toţii în înţelegem ambiţie şi cu toţii înţelegem excelenţă, excelenţă în tot ceea ce şi-a propus ca jucător, împreună cu echipa de aur, echipa ’94, care a reuşit la vremea respectivă să ne bucure, să ne trezească emoţia şi să ne dea speranţă.

Odată cu trecerea timpului, a pus ghetele în cui, cum se spune, pe jumătate aş zice, pentru că s-a angajat într-un proiect la fel de ambiţios ca propria-i carieră şi a realizat această academie de fotbal, care îi poartă numele, academie de fotbal care se îngrijeşte de aproximativ 800 de copii, din care, dacă reţin bine, 66 fac fotbal de performanţă„, a spus premierul.

Recomandări
  • Nicolae Ciucă, discurs incredibil lângă Gică Hagi şi Gică Popescu
  • Ce a putut spune premierul lângă cei doi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și