Închide meniul
Foto

Nicolae Dică, David Miculescu şi Octavian Popescu, gest superb înaintea partidei cu UTA. Au fost în vizită la maternitatea din Arad

Publicat: 19 octombrie 2022, 13:20

Reclamă
Nicolae Dică, David Miculescu şi Octavian Popescu, gest superb înaintea partidei cu UTA. Au fost în vizită la maternitatea din Arad

Nicolae Dică,. Octavian Popescu şi David Miculescu, în vizită la maternitatea din Arad

Facebook Cetatea Voluntarilor Arad

Nicolae Dică, David Miculescu şi Octavian Popescu, gest superb înaintea partidei cu UTA. Astfel, FCSB a răspuns invitației Asociației Cetatea Voluntarilor Arad de a vizita Secția de Terapie Intensivă Neonatală Arad, iar cei care au călcat pragul maternității au fost antrenorul Nicolae Dică și jucătorii Octavian Popescu și David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei trei nu au venit cu mâna goală la maternitatea din Arad.

Nicolae Dică, David Miculescu şi Octavian Popescu, gest superb înaintea partidei cu UTA

Nicolae Dică şi cei doi jucători au acordat autografe şi au oferit un tricou şi o minge. David Miculescu este familiarizat cu locul. Acesta a fost transferat de Gigi Becali chiar în acest an de la UTA, pentru suma de 1.700.000 milioane de euro.

Roș-albaștrii, în vizită la Maternitatea din Arad! FCSB a răspuns invitației Asociației Cetatea Voluntarilor Arad de a vizita Secția de Terapie Intensivă Neonatală Arad, cei care au călcat pragul maternității fiind antrenorul Nicolae Dică și jucătorii Octavian Popescu și David Miculescu.

Aceștia au vizitat întreaga Secție de Neonatologie, care a fost reabilitată în totalitate de Asociație, urmând ca și cealaltă parte a spitalului să fie modernizată. Pentru a sprijini demersurile celor de la Cetatea Voluntarilor Arad este suficient să trimiteți un SMS cu textul DRAG la numărul 8864. Asociația a reușit, până în prezent, să modernizeze 7 secții de pediatrie în județul Arad. De asemenea, în ceea ce privește zona de educație, a contribuit decisiv la finalizarea a 9 grădinițe, 3 creșe și o școală.

Reclamă

Clubul nostru le mulțumește pentru invitație și îi asigură de tot sprijinul pe cei de la Cetatea Voluntarilor Arad„, se arată în mesajul postat pe reţelele de socializare.

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB, după ce Gigi Becali i-a refuzat demisia. Antrenorul va conduce antrenamente mai lejere, pentru ca jucătorii să fie într-o formă fizică mai bună în timpul meciurilor. Becali a dat exemplu meciul cu Rapid, de pe Arena Naţioanală, câştigat de giuleşteni cu 2-0. Atunci, FCSB a fost cea care a avut posesia.

”Dică mi-a spus că va schimba ceva la antrenamente. I-am spus, de mai multe ori, că vreau posesie, că vreau ca mingea să fie la noi. Nu mă interesează doar să câștigăm, vreau să avem și posesia.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am supărat când am pierdut cu Rapid pe Arena Națională. De ce? Pentru că a fost mingea la noi. Dar, acum cu UTA ne-am chinuit. Și Dică a spus că va schimba la antrenamente”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB. Fostul internațional se întreabă dacă nu cumva faza din minutul 55 al meciului cu UTA a contribuit la decizia antrenorului. Mihai Stoica a dezvăluit luni că Dică s-a gândit să plece de la vicecampioana României, însă în cele din urmă a fost întors din drum.

FCSB a învins UTA cu 2-1, însă atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor n-a fost cea obișnuită după o victorie. Nicolae Dică a fost la un pas să-și dea demisia la finalul meciului de pe Arena Națională, deși cu câteva zile înainte anunțase că nu se gândește să facă asta.

„Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost (n.r. – acceptată)… De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci spunea că-şi dă demisia când vrea.

Ce cred eu… În minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheață la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea. Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. – schimbare defensivă). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?

E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. Faci schimbarea asta în minutul 55 la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei.

Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă ai rămas, înseamnă că… <Bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu>”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și