Închide meniul

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB! Ce s-a întâmplat în minutul 55 al meciului cu UTA

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 9:37

Reclamă
Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB! Ce s-a întâmplat în minutul 55 al meciului cu UTA

Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri când a fost întrebat de reproşuri

Nicolae Dică, la conferința de presă

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB. Fostul internațional se întreabă dacă nu cumva faza din minutul 55 al meciului cu UTA a contribuit la decizia antrenorului. Mihai Stoica a dezvăluit luni că Dică s-a gândit să plece de la vicecampioana României, însă în cele din urmă a fost întors din drum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins UTA cu 2-1, însă atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor n-a fost cea obișnuită după o victorie. Nicolae Dică a fost la un pas să-și dea demisia la finalul meciului de pe Arena Națională, deși cu câteva zile înainte anunțase că nu se gândește să facă asta.

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB!

“Dică a vrut să demisioneze aseară, după meci. Eu am discutat, dar nu dau din casă, nu înregistrez convorbiri”, a spus Mihai Stoica, aseară, potrivit Orangesport.

Anunțul lui MM l-a pus pe gânduri pe Basarab Panduru. Fostul mijlocaș al Stelei a ridicat semne de întrebare în legătură cu faza petrecută în minutul 55 al partidei dintre FCSB și UTA, când Billel Omrani a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

„Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost (n.r. – acceptată)… De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci spunea că-şi dă demisia când vrea. 

Reclamă

Ce cred eu… În minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheață la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea. Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. – schimbare defensivă). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?

E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. Faci schimbarea asta în minutul 55 la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei.

Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă ai rămas, înseamnă că… <Bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu>”, a spus Basarab Panduru, pentru Orangesport.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, la un pas să plece de la FCSB!

Mihai Stoica a făcut un anunţ bombă despre Nicolae Dică. Managerul general al FCSB a spus că antrenorul a vrut să îşi dea demisia după partida cu UTA, câştigată de roș-albaștri, scor 2-1.

Mihai Stoica a dezvăluit că Dică s-a răzgândit după ce a avut o discuţie şi cu Gigi Becali.

„Dică a vrut să demisioneze aseară, după meci. Eu am discutat, dar nu dau din casă, nu înregistrez convorbiri (n.r. – cu referire la tactica folosită de Nae Constantin în cazul lui Gabriel Tamaş). După meciul retur cu Silkeborg (n.r. – nu s-a pus problema demisie)… Nimeni n-a avut obiectiv la acel meci.  

Am avut şi noi o discuţie aseară şi după a vorbit cu patronul, mai ales că nu ştia relaţia mea cu patronul. Am zis că vreau să ştiu că rămâne şi a rămas”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Şi Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică a vrut să plece de la echipă, însă nu a specificat momentul.

”Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. – FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici.

Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a termninat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat”, a spus Gigi Becali, citat de Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și