Închide meniul

Nicolae Stanciu a comparat fotbalul din Cehia cu cel din România: "Aţi văzut şi voi când am jucat cu CFR"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 5:58

Nicolae Stanciu a comparat fotbalul din Cehia cu cel din România: "Aţi văzut şi voi când am jucat cu CFR"

Zuma Press / Edith Geuppert via Hepta

Nicolae Stanciu spune că fotbalul din Cehia e peste cel din România

Stanciu spune că fotbalul din Cehia este peste cel din România, iar diferenţa s-a văzut în dubla din Slavia Praga şi CFR Cluj, din playoff-ul Ligii Campionilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu-mi place să fac comparaţii. Aţi văzut, noi când am jucat cu CFR, nu a fost diferenţa aşa mare, dar cred eu că-n niciun moment nu s-a pus problema echipei care merge în Champions League. An de an, cehii au echipă în Ligă, fie noi, fie Plzen. Mi se pare campionatul mult mai puternic, mult mai fizic, echipele mult mai bine pregătite fizic.

Din punct de vedere tehnic,cred că sunt aoclo ambele, pentru că românii, de fel sunt tehnic, dar fizic, aici e mult peste. E un campionat mult mai disputat, sunt echipe ca Plzen SParta, Jablonec, chiar dacă i-am băut, au jucat Europa League", a spus Nicolae Stanciu la Telekomsport.

Nicolae Stanciu, eroul Slaviei în ultimul meci

Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător de pe teren, în partida dintre Slavia Praga şi Jablonec. Internaţionalul român a dat un gol şi o pasă de gol, în victoria cu 5-0.

"Sunt fericit că am învins şi că am marcat din nou. Acest lucru este important. Nu contează cine a marcat sau vine a dat pase decisive. Avem nevoie de puncte pentru a câştiga titlul.

Reclamă

Sunt puţin trist că jucăm fără fani, dar toate echipele sunt în aceeaşi situaţie. Sunt sigur că sunt fericiţi că am câştigat. Nu mi-am impus un obiectiv să dau goluri sau pase. Sunt fericit că pot să joc şi să ajut echipa. Asta e cel mai important", a spus Nicolae Stanciu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și