Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China. Gol şi assist în ultima partidă pentru Wuhan Three Towns

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 14:07

Nicolae Stanciu, din nou decisiv în China. Gol şi assist în ultima partidă pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii esenţiali de la Wuhan Three Towns. Românul a înscris şi a dat pasă de gol în ultima partidă de campionat, împotriva celor de la Wuhan FC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu este esenţial în echipa lui Wuhan Three Towns. Românul a mai bifat un meci de excepţie, ajungând la 6 goluri şi 6 pase decisive, după partida de astăzi.

Nicolae Stanciu, din nou decisiv la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu a avut din nou o prestaţie de gală în partida dintre Wuhan Three Towns şi Wuhan FC. Românul a contribuit cu pasă la golul marcat de Ademlison, în rima repriză, urmând ca în partea a doua, în minutul 54, să marcheze printr-u şut din afara careului. Astfel, românul a dus scorul la 3-0.

Nicolae Stanciu a fost transferat de către Wuhan Three Towns de la Slavia Praga, în martie, în schimbul a 4 milioane de euro. Dacă echipa chineză va câştiga titlul, Slavia Praga va mai încasa 500.000 de euro.

Reclamă

Wuhan Three Towns este lider în clasamentul primei ligi din China. După 9 partide, echipa lui Nicolae Stanciu are 25 de puncte, la puncte 4 distanţă de locul secund, Shandong Taishan.

Ce risca Nicolae Stanciu dacă venea din China la echipa naţională

Nicolae Stanciu nu a fost convocat de Edi Iordănescu, pentru partidele din iunie, din Liga Naţiunilor. Consilierul preşedintelui FRF a transmis că Stanciu ar fi trebuit să stea 21 de zile în carantină la întoarcere în China. Astfel, mijlocaşul român cotat la 5.5 milioane de euro ar fi avut probleme la Wuhan Three Towns, noua sa echipă.

„Până la convocarea la naţională, Stanciu nu jucase niciun meci din decembrie, asta era prima chestiune. A doua, dacă Stanciu venea la naţională, când se întorcea în China stătea în carantină 21 de zile, apoi îţi mai trebuie probabil încă pe atât să intri să joci. Perioada lui s-ar fi întins din decembrie până în august. Cred că a fost o chestiune de comun acord între părţi.

Reclamă 4 / 0/3

Judecăm acum cu cifrele pe care le are în China. Încă o dată, a jucat acolo într-o competiţie cu jucători care nu au jucat din decembrie, la fel ca el. Dacă juca în naţională, acolo nu mai juca până în august. Bănuiesc că atunci când au discutat de comun acord, Stanciu a cerut, că poate nu-l mai bagă deloc (n.r. – la Wuhan Three Towns, echipa din China), dacă tot a semnat în decembrie.

Stanciu putea face faţă 60 de minute în meciuri, nu ştiu dacă mai mult, împotriva unor jucători care au evoluat până în buza Ligii Naţiunilor. Valoarea iese la suprafaţă în China, adică Stanciu”, a declarat Andrei Vochin, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, decisiv pentru Wuhan Three Towns
  • Românul a marcat şi a acordat o pasă de gol

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și