Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al verii! Turcii fac scandal după ce Slavia Praga a refuzat să-l transfere la Galatasaray

Publicat: 16 iulie 2021, 19:05

Reclamă
Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al verii! Turcii fac scandal după ce Slavia Praga a refuzat să-l transfere la Galatasaray

Nicolae Stanciu

Profimedia

Nicolae Stanciu a început pregătirile alături de campioana Cehiei. El a marcat primul gol din meciurile de pregătire programate în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al verii

Stanciu a şutat superb din afara careului. Colegii s-au grăbit să-l îmbrăţişeze. Comentatorul a strigat ca la un meci oficial. Puteţi vedea golul în clipul următor, la 1:07:40.

Stanciu a deschis scorul în minutul 48 al meciului cu polonezii de la Piast. Scorul final a fost însă 1-1.

Şefii lui Galatasaray, supăraţi pe Slavia Praga din cauza lui Stanciu

Nicolae Stanciu a fost aproape de un transfer la Galatasaray în această vară, dar Slavia Praga s-a răzgândit. Turcii de la Fanatik scriu că au apărut tensiuni între şefii celor două echipe şi că Stanciu ar fi vrut să plece.

Reclamă
Reclamă 4

„A fost deranjat de atitudinea clubulu. Stanciu a transmis clar conducerii că vrea să o părăsească pe Slavia Praga”, susţine sursa citată. 7,5 milioane de euro ar fi cerut Slavia Praga pentru Nicolae Stanciu, în timp ce Galatasatay a oferit iniţial doar 3,5 milioane de euro. Ulterior, s-ar fi ajuns la un acord pentru 6,5 milioane de euro.

„Dacă va fi să plece în viitorul apropiat vreun jucător important de la Slavia, acela nu va fi Stanciu. Orice jucător este de vânzare, dar acela care pleacă nu trebuie să afecteze obiectivele clubului. Nicolae Stanciu este jucătorul Slaviei şi nu se va mişca nicăieri în acest moment şi se pregăteşte pentru startul campionatului şi turul 3 preliminar al Ligii Campionilor”, a declarat însă preşedintele Jaroslav Tvrdik pentru postul tv Nova, citat de sport.cz.

În vârstă de 28 de ani, Stanciu a fost transferat de Slavia Praga, în ianuarie 2019. Cehii au plătit 4 milioane de euro lui Al Ahli. La Slavia, Stanciu a jucat 85 de meciuri, a marcat 20 de goluri şi oferit 20 de pase de gol.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și