Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al verii! Turcii fac scandal după ce Slavia Praga a refuzat să-l transfere la Galatasaray

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2021, 19:05

Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al verii! Turcii fac scandal după ce Slavia Praga a refuzat să-l transfere la Galatasaray

Nicolae Stanciu

Profimedia

Nicolae Stanciu a început pregătirile alături de campioana Cehiei. El a marcat primul gol din meciurile de pregătire programate în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al verii

Stanciu a şutat superb din afara careului. Colegii s-au grăbit să-l îmbrăţişeze. Comentatorul a strigat ca la un meci oficial. Puteţi vedea golul în clipul următor, la 1:07:40.

Stanciu a deschis scorul în minutul 48 al meciului cu polonezii de la Piast. Scorul final a fost însă 1-1.

Şefii lui Galatasaray, supăraţi pe Slavia Praga din cauza lui Stanciu

Nicolae Stanciu a fost aproape de un transfer la Galatasaray în această vară, dar Slavia Praga s-a răzgândit. Turcii de la Fanatik scriu că au apărut tensiuni între şefii celor două echipe şi că Stanciu ar fi vrut să plece.

Reclamă

„A fost deranjat de atitudinea clubulu. Stanciu a transmis clar conducerii că vrea să o părăsească pe Slavia Praga”, susţine sursa citată. 7,5 milioane de euro ar fi cerut Slavia Praga pentru Nicolae Stanciu, în timp ce Galatasatay a oferit iniţial doar 3,5 milioane de euro. Ulterior, s-ar fi ajuns la un acord pentru 6,5 milioane de euro.

„Dacă va fi să plece în viitorul apropiat vreun jucător important de la Slavia, acela nu va fi Stanciu. Orice jucător este de vânzare, dar acela care pleacă nu trebuie să afecteze obiectivele clubului. Nicolae Stanciu este jucătorul Slaviei şi nu se va mişca nicăieri în acest moment şi se pregăteşte pentru startul campionatului şi turul 3 preliminar al Ligii Campionilor”, a declarat însă preşedintele Jaroslav Tvrdik pentru postul tv Nova, citat de sport.cz.

În vârstă de 28 de ani, Stanciu a fost transferat de Slavia Praga, în ianuarie 2019. Cehii au plătit 4 milioane de euro lui Al Ahli. La Slavia, Stanciu a jucat 85 de meciuri, a marcat 20 de goluri şi oferit 20 de pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și