Închide meniul

Nicolae Stanciu, meci uriaș la Slavia Praga! Românul și-a calificat singur echipa în optimile Cupei Cehiei! A reușit un hatt-trick și o pasă de gol

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 19:56

Nicolae Stanciu, meci uriaș la Slavia Praga! Românul și-a calificat singur echipa în optimile Cupei Cehiei! A reușit un hatt-trick și o pasă de gol

Nicolae Stanciu a fost transferat la Wuhan. Ce sfat i-a dat Anamaria Prodan

Profimediaimages

Slavia Praga s-a văzut condusă cu 2-0 la pauza meciului cu Velvary. Totul s-a schimbat în repriza a doua, iar cel care a ieșit la rampă a fost Nicolae Stanciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, eroul Slaviei Praga în Cupa Cehiei

Nicolae Stanciu a înscris de două ori între minutele 55 și 61. Prima dată, mijlocașul s-a trezit cu mingea la picior în careu și a înscris fără emoții, iar a doua oară, românul a transformat un penalty.

În acest interval dintre goluri, Stanciu a furnizat și o pasă de gol pentru Traore, din fază fixă, iar Slavia conducea cu 3-2.

Scorul final l-a stabilit același Stanciu. Românul a mai lovit o dată în minutele de prelungire, cu un șut plasat din lovitură liberă, închizând tabela la 4-2 pentru Slavia Praga.

Reclamă

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”
Citește și