Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu visează la dueluri stelare cu Real Madrid şi Barcelona: „Mi s-ar potrivi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 18:38 / Actualizat: 6 ianuarie 2022, 20:00

Nicolae Stanciu visează la dueluri stelare cu Real Madrid şi Barcelona: „Mi s-ar potrivi!

Nicolae Stanciu e unul dintre liderii naționalei

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Nicolae Stanciu mai are contract un an şi jumătate cu cehii de la Slavia Praga. Chiar dacă este unul dintre liderii echipei pe care a dus-o până în grupele Ligii Campionilor, Stanciu vrea să să joace la cel mai înalt nivel. Visează să ajungă în Spania, să se bată cu Real Madrid şi Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu visează la un transfer în Spania

Cred că mi s-ar potrivi campionatul din Spania. La 28 de ani este mai greu să ajungi într-un campionat foarte puternic, dar niciodată nu ştii ce se poate întâmpla„, a spus Nicolae Stanciu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

La Ştirile Antena Sport, de la 19.55, vedeţi ce a spus Nicolae Stanciu despre noul selecţioner, dar şi despre jucătorul român care poate fi vândut pe zeci de milioane de euro.

Citește și:

Cursă în trei pentru postul de selecționer al României

Răzvan Burleanu a decis să renunțe la varianta de a-i propune postul de selecționer lui Victor Pițurcă. Președintele Federației Române de Fotbal l-a scos din cărți pe antrenorul de 65 de ani, care a fost pe banca naționalei în trei mandate, ultima dată între 2011 și 2014.

Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni sunt antrenorii care au păstrat șanse pentru a semna contractul cu FRF. Din informaţiile as.ro, Mutu este mare favorit pentru a deveni selecționerul României. Acesta ar fi ajuns la un acord de principiu cu Burleanu și Stoichiță încă de la începutul lunii decembrie.

Reclamă

Chiar și așa, șefii Federației au fost în Franța pentru a purta o discuție cu Ladislau Boloni. Și Adrian Ursea a fost o variantă de luat în calcul.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și