Închide meniul

Nicolo Zaniolo a anunțat că va fi tată la o zi după ce a confirmat că este într-o relație cu Mădălina Ghenea: "Îmi voi asuma toată responsabilitatea"

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2020, 7:02

Nicolo Zaniolo a anunțat că va fi tată la o zi după ce a confirmat că este într-o relație cu Mădălina Ghenea: "Îmi voi asuma toată responsabilitatea"

Colaj Profimedia/Instagram Nicolo Zaniolo

Fosta logodnică a lui Nicolo Zaniolo este însărcinată

  • Jucătorul de la AS Roma este cu 11 ani mai tânăr decât românca
  • Fosta lui logodnică, Sara Scaperrotta, este însărcinată

"Aș vrea ca viața mea privată să nu fie sub lumina reflectoarelor și sunt concentrat numai la revenirea pe teren. Totuși, am văzut că au apărut tot felul de zvonuri și vreau să vă expun și varianta mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Zaniolo: "Nu mai suntem împreună dar mi-a comunicat că e însărcinată"

În primul rând, nu îmi doresc ca o relație importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieții și al carierei mele. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva vreme.

Așa cum poate este normal la această vârstă, locuind împreună am realizat că nu ne mai înțelegem. Am visat să întemeiem o familie, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit. Când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue. Este o decizie pe care o respect.

Reclamă

Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Acestea fiind spuse, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom începe din nou să vorbim despre mine numai ca fotbalist", a transmis Zaniolo pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport.

Mădălina Ghenea, dialog cu Nicolo Zaniolo: "Pot să te sărut toată ziua?!"

Ghenea şi Zaniolo şi-au oficializat relaţia printr-un dialog inedit pe reţelele sociale.

Reclamă

"Pot să te sărut toată ziua?! 25 de ore din 24?", a întrebat italianul. "Tu ce crezi?", i-a răspuns Mădălina.

Românca, mai mare cu 11 ani decât Zaniolo, a mai avut o relație cu fotbalistul italian Marco Borriello, dar a format cu cuplu şi cu celebrii actorii Leonardo di Caprio și Gerard Butler.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Extra • 31 ian., 10:55
FOTO
Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are. Drama trăită de tatăl său
Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare
Extra • 24 ian., 21:07
FOTO
Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare. E pe locul secund într-un top select
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine e Radu Drăgușin
Extra • 13 ian., 11:22
FOTO
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin! Mesaj superb pentru cel mai scump jucător român
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Diverse • 29 dec., 11:36
FOTO
„Devastatoare!” Mădălina Ghenea, apariţie „fierbinte” de sărbători: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”
Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei
Diverse • 14 dec., 19:43
FOTO
În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei!