Închide meniul

"Nicușor Bancu să joace fotbal, chiar dacă are Covid-19" Sorin Cârțu, reacție uluitoare! "Bolnavi sunt ăia din spitale"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2020, 5:40

"Nicușor Bancu să joace fotbal, chiar dacă are Covid-19" Sorin Cârțu, reacție uluitoare! "Bolnavi sunt ăia din spitale"

SportPictures / Stefan Constantin/Sport Pictures via Hepta

Nicușor Stanciu a fost depistat cu Covid-19

Fundașul oltenilor a fost testat pozitiv cu coronavirus și a trebuit să intre în izolare. Cârțu a făcut o propunere incredibilă și a cerut ca jucătorii asimptomatici să fie lăsați să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu își dorește ca Nicușor Bancu să poată părăsi izolarea

"Nicușor Bancu are Covid-19. El este pozitiv, nu bolnav! În țara asta ați văzut cum se dau rezultatele, spun că sunt 10.000 de pozitivi. Păi spune-ne câți sunt bolnavi și câți rămân pozitivi. Așa și cu Bancu, el n-are simptome. Toată lumea spune că, dacă ai coronavirus, nu trebuie să joci, pentru că așa sunt comenzile.

Am luat-o razna toți, am înnebunit. Ăia nu sunt bolnavi care sunt in izolare, bolnavi sunt ăia care sunt în spital. Tot ceea ce se întâmplă e acoperit, voi presa acoperiți de asemenea, să declare tot timpul cine e infectat și cine e bolnav. Să joace fotbal Bancu…dacă nu are simptome, de ce îl ții în izolare? Ăla care e în spital e bolnav. Eu am fost în spital și de asta vorbesc", a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Cârțu a avut coronavirus la începutul lunii septembrie. A fost internat două zile cu diagnostic de asimptomatic și a stat 14 zile în izolare.

Nicușor Bancu a ratat prezența la echipa națională pentru cele trei meciuri din această lună. Până să revină pe teren ar putea avea un nou antrenor la Universitatea Craiova. Cristiano Bergodi a anunțat că își dă demisia după eșecul cu Chindia.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și