Închide meniul

"Nimeni nu îşi permite să plătească salariile lui Neymar şi Mbappe". Ce se întâmplă la PSG. Leonardo a vorbit despre posibila venire a lui Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 12:09

"Nimeni nu îşi permite să plătească salariile lui Neymar şi Mbappe". Ce se întâmplă la PSG. Leonardo a vorbit despre posibila venire a lui Messi

Profimediaimages

Neymar şi Mbappe, puşi în gardă de Leonardo

Directorul sportiv al parizienilor a ţinut să le transmită un semnal starurilor din atac. Mbappe mai are contract până în 2022 şi primeşte un salariu anual de 2 milioane de euro. Neymar încasează, lunar, peste 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar şi Mbappe ar putea pleca de la PSG

"Să aleg între Neymar şi Mbappe pentru sezonul viitor? Este adevărat că situaţia este foarte complicată. Dacă PSG nu are capacitatea, în acest moment, să ţină aceste staruri, atunci ce echipă îşi permite să le plătească salariile celor doi? Cred că nu este vreun club capabil!

Sper ca ei să fie convinşi că PSG este locul ideal, în acest moment, pentru orice fotbalist ambiţios şi care vrea să joace la cel mai înalt nivel. Trebuie doar să ajungem la un acord şi să găsim un echilibru între cerinţele lor şi aşteptările noastre. Nu ne vom ruga de ei să rămână", a declarat Leonardo într-un interviu pentru France Football.

Lionel Messi este o ţintă pentru PSG, dar doar în cazul în care pleacă Neymar sau Mbappe. Argentinianul este cel mai bine plătit jucător din lume. 

"Jucătorii grozavi, precum Messi, vor fi mereu pe lista lui PSG. Cu siguranţă acum nu este momentul să discutăm cu el sau să visăm la acest transfer. Nu ne-am aşezat la masa negocierilor, dar avem un loc rezervat în cazul în care se iveşte oportunitatea. Cele patru luni care mai sunt până la finalul sezonului înseamnă o eternitate în fotbal, mai ales în aceste vremuri", a precizat directorul sportiv al lui PSG.

Reclamă

Messi mai are contract cu Barcelona până în vară. A fost aproape de a semna cu Manchester City la începutul acestui sezon, dar a fost blocat de clauza uriaşă de reziliere.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și