Închide meniul

N’Jie şi Boupendza debutează la Rapid în duelul cu Farul. Așteptările lui Marius Şumudică de la noile „perle” din Giuleşti

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 20:01

Reclamă
NJie şi Boupendza debutează la Rapid în duelul cu Farul. Așteptările lui Marius Şumudică de la noile „perle din Giuleşti

N’Jie şi Boupendza debutează la Rapid în duelul cu Farul

Aaron Boupendza şi Clinton N’Jie au ajuns la Rapid în septembrie - colaj AntenaSport, Profimedia

N’Jie și Boupendza debutează la Rapid în duelul cu Farul. Marius Şumudică a mărturisit ce așteptări are de la noile „perle” din Giuleşti. Meciul Rapid – Farul Constanța se poate urmări în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida din Giuleşti încheie etapa cu numărul 13 din Liga1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noile „perle” din Giuleşti vor debuta la Rapid, după aproape 2 luni de la sosirea în Giuleşti.

N’Jie şi Boupendza debutează la Rapid în duelul cu Farul. Așteptările lui Marius Şumudică de la noile „perle” din Giuleşti

Aaron Boupendza a ajuns la Rapid în luna septembrie a acestui an, din postura de jucător liber de contract. Transferul său în Giuleşti a fost marcat de un scandal uriaș. Egiptenii de la Zamalek îl acuzau că avea deja un contract semnat electronic cu ei, însă Rapidul a avut câștig de cauză, din partea FIFA.

Mai mult, Zamalek a publicat un act de transfer internațional prin care se dovedea faptul că documentele lui fuseseră mutate de la Federația Americană de Fotbal la Federația Egipteană de Fotbal. Fotbalistul a preferat să nu comenteze scandalul cu echipa egipteană. Jucătorul din Gabon are o cotă de piață în valoare de 4 milioane de euro, conform Transfermarkt. Boupendza are contract cu Rapid până în iunie 2026.

Şi Clinton N’Jie a ajuns la Rapid tot în septembrie. Atacantul a semnat cu giuleştenii după despărțirea de Sivasspor. Nici transferul lui n-a scăpat de probleme. Giuleştenii s-au chinuit aproape o lună pentru a obține permisul de muncă pentru ca acesta să poată juca în România. Atacantul cu 21 de goluri în Ligue 1 era cotat în 2018 la 15 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Acum, camerunezul este cotat la suma de 950.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Clinton N’Jie a jucat, de-a lungul carierei, pentru Lyon, Marseille, Tottenham, Dinamo Moscova şi Sivasspor.

Marius Şumudică a spus ce așteptări are de la N’Jie și Boupendza

În conferința de presă dinaintea partidei cu Farul, Șumudică a transmis că Aaron Boupendza și Clinton N’Jie vor debuta în tricoul alb-vișiniu. Cei doi au prins chiar loc de titulari împotriva elevilor lui Gică Hagi.

Chiar dacă până acum a lăudat cele 2 transferuri făcute de Dan Şucu, antrenorul giuleştenilor a mărturisit că nu are mari așteptări de la N’Jie și Boupendza.

Reclamă

„Erau măcinați (n.r. N’Jie și Boupendza). Făceau o comparație cu Christensen, ziceau de ce el poate să joace și ei nu. Dar asta e legea. Ei erau extracomunitari și a durat până și-au primit dreptul la muncă. Să vezi ca antrenor că ai jucători buni și nu poți să îi folosești… Sper că luni să intre, cu toate că așteptările sunt foarte mari, eu nu mă aștept să facă diferența.

Eu mă bazez pe grup, pe ceea ce cred că încep să clădesc aici. Și mă refer la nucleul pe care cred că l-am format. Trebuie să avem identitate ca echipă. Asta cred că-i lipsea foarte mult Rapidului”, a mărturisit Marius Șumudică, la conferința de presă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și