Închide meniul

Noi amănunte despre scandalul dintre Lionel Messi și Quique Setien de la Barcelona. ”Dacă nu-ți place, acolo este ușa!”

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 14:23

Noi amănunte despre scandalul dintre Lionel Messi și Quique Setien de la Barcelona. ”Dacă nu-ți place, acolo este ușa!”

profimediaimages

Lionel Messi și Quique Setien au avut o relație tensionată pe vremea când acesta antrena Barcelona

  • Quique Setien, demis după 2-8 cu Bayern
  • Setien a vorbit despre relația cu Messi

După o partidă încheiată la egalitate între Celta Vigo și Barcelona, Setien le-ar fi reproșat jucătorilor săi greșelile făcute în joc. Messi, unul dintre căpitanii echipei, a intervenit și i-ar fi cerut acestuia să îi trateze cu respect pe fotbaliștii care au câștigat absolut tot ce se putea câștiga și care au un CV mult mai impresionant decât antrenorul de la acel moment al grupării blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că reacția lui Quique Setien a fost extrem de dură: ”Dacă nu îți place ce spun, acolo este ușa”, ar fi explodat tehnicianul, conform celor de la As.

Spaniolii descriu cum Messi doar a zâmbit la aceste cuvinte, ca și cum ar fi știut că nu are de ce să se teamă.

Reclamă

Quique Setien: ”Messi este greu de antrenat”

Povestea vine la doar câteva zile după ce Setien ar fi povestit din experiențele sale pe banca catalanilor, inclusiv relația pe care a avut-o cu Lionel Messi, legenda Barcelonei.

"Sunt jucători care nu sunt uşor de antrenat. Printre ei este şi Leo, cu siguranţă. Trebuie totuşi să ţinem cont de faptul că este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. 

Reclamă

Aşadar, cine sunt eu să îl schimb? Dacă ei l-au acceptat pe el aşa cum e, atât de mulţi ani, şi nu au schimbat nimic…", a declarat Setien 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea