Închide meniul

Noi detalii despre scandalul de la Rangers – Slavia. Ce i-a spus Kudela lui Kamara. "Am fost șocat și îngrozit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 10:09

Noi detalii despre scandalul de la Rangers – Slavia. Ce i-a spus Kudela lui Kamara. "Am fost șocat și îngrozit"

profimediaimages

Acuzaţiie lui Glen Kamara după Rangers - Slavia 0-2

Kamara susţine că fotbalistul ceh i-a adresat jigniri rasiste şi a solcitat UEFA să ia măsuri dure împotriva lui Kudela. Ianis Hagi a fost printre cei care şi-au arătat susţinerea pentru Kamara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Glen Kamara: "A rostit: 'Ești o maimuță nenorocită, știi și tu că asta ești'"

"Abuzul rasist și ticălos al lui Ondrej Kudela a avut loc pe scena internațională, iar orice eșec de a acționa din partea UEFA va fi privit ca o undă verde pentru rasism. În timpul meciului de joi cu Slavia Praga, Kudela se certa cu un jucător al lui Rangers și după ce am încercat să intervin, mi-a spus să tac și apoi mi-a spus: 'O secundă, prietene'. 

Apoi a venit la mine, și-a acoperit gura cu mâna, s-a apropiat de urechea mea și a rostit următoare cuvinte: 'Ești o maimuță nenorocită, știi și tu că asta ești'. Am fost șocat și îngrozit când am auzit un astfel de abuz rasist din partea unui jucător de fotbal profesionist", a transmis Kamara într-o scrisoare postată pe contul său de Twitter.

Kudela a negat atacul rasist. Fotbalistul Slaviei şi-a manifestat însă regretul pentru jignirile pe care i le-a adus adversarului său. Kamara l-a făcut mincinos.

"Afirmația lui Kudela, potrivit căreia pur și simplu m-a înjurat și mi-a spus că sunt un ticălos, este o minciună sfruntată, care nu e în conformitate cu nicio formă de autocontrol. Acțiunile lui Kudela au fost deliberate și premeditate, dar el a vorbit îndeajuns de tare încât colegul meu de echipă, Bongani Zungu, să audă ce a spus.

Reclamă

Sunt recunoscător pentru sprijinul necondiționat al echipei mele, al clubului nostrum și în special antrenorului nostrum, Steven Gerrard", a mai spus Kamara.

Fotbalistul născut în Finlanda este acuzat la rândul lui că l-a agresat pe Kudela, după ce jucătorii au părăsit gazonul.

"La finalul meciului, echipa noastră nu a fost lăsată să intre în vestiar. Ondrej Kudela a fost asaltat de Kamara, fiind lovit cu pumnii în față, de față cu Steven Gerrard, managerul lui Rangers. De asemenea, și reprezentanții UEFA prezenți la fața locului au fost șocați de comportamentul respectiv", a anunțat Slavia Praga, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rangers - Slavia Praga 0-2
  • Acuzaţiile lui Glen Kamara

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și