Închide meniul

Noi detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep. Nu sunt cele mai bune veşti. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul româncei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2020, 9:41

Noi detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep. Nu sunt cele mai bune veşti. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul româncei

Profimediaimages

Simona Halep, testată pozitiv cu coronavirus

A doua jucătoare de tenis a lumii a dezvăluit vineri, pe contul ei de Twitter, că a fost testată pozitiv cu Covid-19 şi că a intrat în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are coronavirus şi prezintă simptome

"Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta.

Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata.

Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea", a declarat Artemon Apostu-Efremov la Digi Sport.

Mesajul transmis de Simona Halep după ce s-a infectat cu Covid-19

"Salutare tuturor. Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu coronavirus. Sun în izolare acasă și mă recuperez. Am mici simptome, dar mă simt bine. Vom trece peste asta împreună", a anunțat Simona Halep pe reţelele sociale.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și