Închide meniul

Noi informații despre moștenirea lui Diego Maradona! Proprietatea din Cuba despre care nu s-a știut: ”Este intactă și disponibilă”

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 14:58

Noi informații despre moștenirea lui Diego Maradona! Proprietatea din Cuba despre care nu s-a știut: ”Este intactă și disponibilă”

Capital Pictures / CAP/RFS via Hepta

S-au aflat noi informații despre moștenirea lui Diego Maradona

  • Diego Maradona a decedat pe 25 noiembrie
  • Noi informații despre averea lui El Pibe D'Oro

Avocatul argentinian Mauricio D'Alessandro pretinde că averea lui Diego Maradona include și o casă în Cuba, care i-ar fi fost dată acestuia de către Fidel Castro, în perioada în care El Pibe D'Oro a locuit acolo pentru a trece peste dependența de cocaină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatul lui Diego Maradona a fost contactat de unul dintre fii lui Fidel Castro

Conform acestuia, se pare că unul dintre băieții fostului lider din Cuba l-a contactat pe Matias Morla, avocatul lui Maradona, pentru a-i aminti de casa pe care acesta o are din perioada mai sus amintită, informează cei de la EFE citați de ziare.com

”I-a spus că există zeci de obiecte în podul acelei case. Există scrisori, scrisori de la lideri mondiali, pereți pictați de Maradona. Sunt păstrate acolo chiar pentru a face un muzeu”, a precizat D'Alessandro.

Reclamă

Fiul lui Fidel Castro i-ar fi invitat pe reprezentanții lui El Pibe D'Oro să o ia în stăpânire, precizând că edificiul unde Maradona picta ”Fidel, te iubesc” pe pereți este ”intact și disponibil”.

Diego Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie și a trimis în doliu toată lumea fotbalului. El a fost îngropat lângă Buenos Aires.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani