Închide meniul

Noi informații despre starea de sănătate a lui Cristi Borcea: ”A fost băiat deștept, i-a zis medicul să nu riște!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 decembrie 2020, 13:39

Noi informații despre starea de sănătate a lui Cristi Borcea: ”A fost băiat deștept, i-a zis medicul să nu riște!”

Cristi Borcea se teme pentru Dinamo

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

S-a vehiculat chiar că fostul șef dinamovist ar fi avut probleme de respirație și ar fi avut chiar nevoie de conectare la aparate deoarece nu o putea face singur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitică Dragomir a oferit vești despre starea lui Cristi Borcea

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Cristi Borcea. El a declarat că acesta este bine și singurul motiv pentru care s-a dus la spital a fost pentru că așa i-a spus medicul.

”Nu are nici pe dracu. El a fost băiat deștept și s-a dus la spital. A avut o intervenție pe cord la marele profesor cardiolog de la Urgențe și medicul i-a spus să vină ca să nu riște, ca să stea sub supraveghere. 

Am înțeles că au grijă de el și profesorul Cercel și Brădișteanu”, a declarat ”Oracolul din Bălcești” într-o intervenție la Digi Sport.

Cum se simte Cristi Borcea după ce a aflat că are Covid-19

Cristi Borcea a transmis acum patru zile pentru AS.ro că starea sa și a fiului său, ambii confirmați cu COVID-19, este bună şi că se află în autoizolare la domiciliu.

Reclamă

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019, dar a suferit mai multe probleme de sănătate în timpul detenţiei. El s-a tratat inclusiv în Spania şi Ungaria.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și