Închide meniul

Nu e ”Rege” și la bani! Ce salariu și-a acordat Gică Hagi la Viitorul Constanța: ”Așa se face business-ul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2020, 16:49

Nu e ”Rege” și la bani! Ce salariu și-a acordat Gică Hagi la Viitorul Constanța: ”Așa se face business-ul”

profimediaimages

Gică Hagi a mărturisit câți bani câștiga atunci când o antrena pe Viitorul

Gică Hagi a reușit să câștige un campionat (2016/2017), o Cupă a României (2018/2019) și o Supercupă (2019) în perioada în care a stat pe banca tehnică a constănțenilor. În același timp, el și-a promovat și tinerii crescuți în deja vestita sa academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, salariu minim la Viitorul Constanța

Hagi a mărturisit că de-a lungul anilor a fost mult mai concentrat pe partea de investiții și dezvoltare decât pe banii câștigați în mână. În consecință, salariul său a fost cel minim pe economie la acel moment, adică 1.263 de lei în mână.

Dacă ar mai fi continuat pe banca tehnică și nu i-ar fi adus mai întâi pe Ruben de la Barrera, iar acum pe Mircea Rednic, ”Regele” ar fi câștigat acum marea sumă de  1346 de lei net.

”Prima grijă a mea era să țin clubul. Nu m-au interesat banii acolo unde am antrenat. Am ieșit șase ani pe profit, dar eu am luat doar salariul minim pe economie. În rest, am făcut cinci ani muncă profesională, fără să iau un bonus”

”Noi încercăm să dezvoltăm copiii, iar ei să își îndeplinească visele. Antrenorii sunt foarte bine plătiți. Cei mai bine plătiți din țară. Eu trebuia să îmi fac datoria de acționar și să creez condiții pentru ei. Dacă rămânea ceva și pentru mine, bine. Dar eram ultimul, niciodată primul. Trebuie să știi să dai, dacă vrei să primești.

Reclamă

Așa se face și business-ul. Banul e o consecință la tot ce faci. Rezultatul e la fel. Am consilieri, am delegat oameni, suntem o echipă”, a declarat Gică Hagi într-un interviu cu Andi Moisescu.

Gică Hagi vrea să antreneze un nume mare al fotbalului

”Regele” a precizat și că își dorește să revină în mod activ în fotbal și să antreneze o echipă mare sau una care își propune un proiect ambițios.

”Eu știu ce trebuie să fac. Vreau să antrenez o echipă mare, pentru că am muncit atât, am căpătat experiență. Sa fie o echipă mare, un proiect european. Sau o echipă mare națională, care, la fel, vrea să câștige”, a concluzionat Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și